Mam małe pytanie mam soske light 173 mf łaże na mefa pindla hrabe itp. i słabo leci drop czy większa ilość mf coś pomoże pindel rzuca all uniq items ale żeby rzucił np. coa ile mf powinno starczyć ?
P.S czy złoto daje jakiś bonus do run znaczy czy większe runki padają ??
mf to kwestia szczescia ... ja mam 634 mf'a na sorc i mi wywala syf a jak pykam sobie paladynem ktory ma zaledwie 34 mf to o dziwo lepsze itemy wywala, ostatnio nim znalazlem kratownice, amu tala, zgnilica i podrozniki.
Przy sorc sam syf mi leci i unikaty dobre jedynie na start...
mf to kwestia szczescia a wieksza liczba zwieksza szanse ale o tyci tyci ...
jak dla mnie to lepiej unikac itemow z mf i postawic na te ktore pomoga Ci szybciej rozwalic bossa i oszczescic czasu na kolejny rajd.
Miliardy razy były zadawane takie pytania. Fart > MF Niby opłaca się ciągnąć jak najwięcej mf, ale ja hammerem z 149 mf znajdę aracha u mefa a Ty soso z 600+ mf znajdziesz kulę milabergi. Dlatego fart odgrywa większą rolę.
goldman napisał/a:
P.S czy złoto daje jakiś bonus do run znaczy czy większe runki padają ??
??
_________________ Potrzebujesz pomocy w UT/DC nld? Napisz.
aha rozumiem ale jeżeli chodzi o złoto sam sprawdzałem gdy imiałem extra gold 1400 najmniej padał mi pul z hraby chodz nie zawsze więc chyba ma to jakieś dodatek (bonus) do run
Nie ma! Nic nie zwiększy Ci szansy na drop lepszej runy. Powtarzam Tobie poraz kolejny i jako kolejnemu, że wszystko zależy od farta, szczęścia czy nazwij to jak chcesz.
_________________ Potrzebujesz pomocy w UT/DC nld? Napisz.
Jest tylko magic find (unique, set, rare magic) i gold find (tylko złoto). W plikach gry jest jeszcze gem find, ale ostatecznie nie zostało zaimplementowane. Runy to wyłącznie kwestia szczęścia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum