Wysłany: 2008-01-06, 21:59 Propozycje tematów na artykuł
Często trudniej jest wpaść na dobry temat artykułu niż go napisać, dlatego podawajcie tutaj propozycje tematów na artykuły - o czym chcielibyście przeczytać w tym dziale - a nasi forumowi twórcy być może spełnią Wasze życzenia
hmm widzę, że coraz więcej osób gra na classicu, z czyjąś pomocą mógłbym napisać takie podstawowe info i różnice między classiciem a lodem, wolałbym to zrobić z kimś, ponieważ sam coś zapewne pominę
ja mam pomysł aby scharakteryzować troche DoT (tzn. napisać o nim artykuł) i możliwe jest że takowy zrobie(sam lub z pomocą haxite-my tylko gramy na docie z tego forum ;c), zawarte w nim były najważniejsze rzeczy na docie,orientacyjny cennik, oraz dążenie do skompletowania okonktretnych run, tax mułów, róznice miedzy cbn a dot(najważniejszy pkt.), plusy i minusy grania na takim sercvie co o tym myślicie?
Może ktoś z doświadczeniem miałby ochotę napisać artykuł na temat d2jsp? Sam już trochę gram w D2, ale jeśli chodzi o handel na tym forum i fg to jestem zupełnie zielony
Może ktoś z doświadczeniem miałby ochotę napisać artykuł na temat d2jsp? Sam już trochę gram w D2, ale jeśli chodzi o handel na tym forum i fg to jestem zupełnie zielony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum