..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Fajne itemki na niskim lvl'u
Autor Wiadomość
RedDrake 

Wysłany: 2008-08-31, 10:02   Fajne itemki na niskim lvl'u

Jeżeli gra się na triku /players 8, a co dopiero z modem na 32:), ciężko może być walczyć potworkami nie mając dobrego eq. Jest na to rada. Warunkiem jest postać przynajmniej będąca w drugim akcie. Szukamy nią itemków, kupujemy w sklepie lub na hazardzie. Prosimy kolegą który też ma diablo żeby zrobił nam przysługę. Przez hamachi tworzymy server na przez TPC/IP. Kolega się dołącza dajemy mu itemki przez "handel" (UWAGA! MOżNA TAKżE WYMIENIć KOSTKę HORADRIMóW!!!) Tworzymy jeszcze raz serv z postacią którą chcemy mieć itemki i kolega się dołącza, dalej chyba nie muszę mówić. Oto mamy fajne itemy na niskim lvl'u. Podam żę ja mając pala na 12 lvl mam damge 60-120. potem może dorzucę skrina bo tera mi sie nie chce. Niestety mój kolega nie pochwala tego sposobu więc już tak nie będę robił jak będziemy grać na multi, i nie będę nosił tych itemków.

[ Dodano: 2008-08-31, 10:02 ]
jeżeli zrobiłem błędy proszę was o poprawienie mnie.

Noob_Killer 
Pif Paf !

Wysłany: 2008-08-31, 11:43   

Powiem Ci że Ameryki to Ty nie odkryłeś. Ten sposób jest powszechnie znany. A pozatym jest prostrzy sposób na posiadanie dobrych itemów na singlu, bądź też w grze tcp/ip. Istnieje program "Hero Editor" w którym sami możemy zrobić itemy, jakie nam się tylko podoba.

1. Ja niemam krwi, ja mam piwo
2. Piwo to moje paliwo
3. AA jest dla tych co się poddają

KazMeister 
Nie piję za dużo^^

Wysłany: 2008-08-31, 11:47   

Noob_Killer napisał/a:
Istnieje program "Hero Editor" w którym sami możemy zrobić itemy, jakie nam się tylko podoba.
I tutaj imo zakończyłeś temat. Po co męczyć się przez tcp jak można ściągnąć hero editora i zrobić to 10x szybciej i lepiej, bo jeśli czegoś potrzebujesz, to dodajesz sobie do itemu. Uroki SP...

RedDrake 

Wysłany: 2008-08-31, 12:48   

Skoro tak mówicie nie będę się odzywał bo znowu palnę "coś głupiego"...jak to mówi mój kolega.

Odpowiedz do tematu