Wysłany: 2008-08-31, 10:02 Fajne itemki na niskim lvl'u
Jeżeli gra się na triku /players 8, a co dopiero z modem na 32:), ciężko może być walczyć potworkami nie mając dobrego eq. Jest na to rada. Warunkiem jest postać przynajmniej będąca w drugim akcie. Szukamy nią itemków, kupujemy w sklepie lub na hazardzie. Prosimy kolegą który też ma diablo żeby zrobił nam przysługę. Przez hamachi tworzymy server na przez TPC/IP. Kolega się dołącza dajemy mu itemki przez "handel" (UWAGA! MOżNA TAKżE WYMIENIć KOSTKę HORADRIMóW!!!) Tworzymy jeszcze raz serv z postacią którą chcemy mieć itemki i kolega się dołącza, dalej chyba nie muszę mówić. Oto mamy fajne itemy na niskim lvl'u. Podam żę ja mając pala na 12 lvl mam damge 60-120. potem może dorzucę skrina bo tera mi sie nie chce. Niestety mój kolega nie pochwala tego sposobu więc już tak nie będę robił jak będziemy grać na multi, i nie będę nosił tych itemków.
[ Dodano: 2008-08-31, 10:02 ]
jeżeli zrobiłem błędy proszę was o poprawienie mnie.
Powiem Ci że Ameryki to Ty nie odkryłeś. Ten sposób jest powszechnie znany. A pozatym jest prostrzy sposób na posiadanie dobrych itemów na singlu, bądź też w grze tcp/ip. Istnieje program "Hero Editor" w którym sami możemy zrobić itemy, jakie nam się tylko podoba.
2. Piwo to moje paliwo
3. AA jest dla tych co się poddają
Istnieje program "Hero Editor" w którym sami możemy zrobić itemy, jakie nam się tylko podoba.
I tutaj imo zakończyłeś temat. Po co męczyć się przez tcp jak można ściągnąć hero editora i zrobić to 10x szybciej i lepiej, bo jeśli czegoś potrzebujesz, to dodajesz sobie do itemu. Uroki SP...
_________________ Potrzebujesz pomocy w UT/DC nld? Napisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum