Wysłany: 2008-08-27, 17:14 Magiczne przedmioty a ilosc osob na serwie.
Witam. Jestem nowy w Diablo (tzn gralem duzo, ale na battle necie od niedawna) i chcialem sie zapytac czy to prawda, ze im wiecej osob na serwie tym lepsze rzeczy potwory zrzucaja (bo, ze silniejsze sa to troche zauwazylem). Szukalem w FAQ i nic o tym nie ma napisane.
Witam. Jestem nowy w Diablo (tzn gralem duzo, ale na battle necie od niedawna) i chcialem sie zapytac czy to prawda, ze im wiecej osob na serwie tym lepsze rzeczy potwory zrzucaja (bo, ze silniejsze sa to troche zauwazylem). Szukalem w FAQ i nic o tym nie ma napisane.
im więcej osób w grze, tym więcej przedmiotów wypada, nadal jednak są takie same szanse na wylosowanie magicznych/rzadkich przedmiotów
Rodzaj przedmiotów nie zależy od ilości graczy na serwie ale od mf'u tego kto zadaje im kończący cios. Choć jeśli masz mf 0 to faktycznie lepiej iść tam gdzie jest więcej osób, wtedy będziesz mógł korzystać z mf'u innych
_________________ Kończę grać w D2. Wszystko co mam sprzedaję na allegro. Do zobaczenia w Diablo 3
Charlie86, powinieneś wg mnie dodać jeszcze, gdzie sobie chłopaczyna może znaleźć informacje na temat MF'ingu ;p
więc..
Aerandir, jak dla mnie wszystko szczegółowo i dokładnie masz opisane tutaj http://diablo.phx.pl/czytaj/magic-find ^____________^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum