Pytanie, mam nadzieję, że nie wkurzę tych, co wiedzą, że już było, ale wyszukiwarka na hasło "upgrade run" nie podaje żadnych wyników. Mam kilka run min. 4 DOL - w kostce nie dają się upgradeować - zdaje się, że moja nekromanta jest "non ladder" - choć dałbym sobie obciąć paznokcie u nóg, że jest - , czy inne cóś . Jakie jest sensowne zastosowanie dla tych znalezisk?
Z góry dziekuję za odpowiedź
_________________ Pijąc piwo, jedząc śledzie bedziem krzepcy jak niedźwiedzie!
Jeśli masz dol możesz stworzyć słowo runiczne dla nekromanty: Biel... potrzebujesz run: dol i io. Musiałbyś przeczytać dla jakiego to typu nekromanty. A szukałeś może w recepturach kostki? Pamiętam, że gdzieś było takie coś, że dajesz daną ilość run i mieszasz z gemami...
Panowie, żeby było jasne. Znam przepisy ze strony, tak jak już pisałem nie działają zatem moja postać jest NORMALNA (cokolwiek by to miało znaczyć) albo jest jakaś inna nieznana mi przyczyna. Co zatem zrobic z takimi runami? Sprzedawać? Nie zbierać w ogóle? Można to jakoś wymienić z postaciami ladder? Podeslijcie jakiś link, albo poradźcie co zrobić?
Komentarz do żałosnej wypowiedzi zmija89 (trafnie dobrany nick): szkoda, że cię nie dobili raz na zawsze. Nie podoba ci się pytanie to nie mądrz się (a raczej nie błaznuj), wracaj pod kamień spod któregoś wypełzł nie wychodź przed zachodem słońca.
Wysłany: 2008-08-22, 02:19
Tyle ze zmija ma racje
Wystarczy UMIEC poszukac, w recepturach kostki HOreAgrIMÓw wyraźnie jest napisane że jest wymagany patch 1.10, bez różnicy jest czy jesteś ladder, non ladder, hardcore ladder, hardcore non ladder czy single :S w przypadku mieszania run "Dol" potrzebujesz jeszcze nadkruszony szmaragd, posiadasz? Jeśli nie to życze udanych biegów w tajemnym sanktuarium
Powtórzę po raz drugi. Nie chodzi o przepisy na upgrade run - te są w tabelce, która jak pewnie każdy z was posiadam. Chodzi o to co z nimi zrobić (4 runy DOL)? Co wy z nimi robicie? Sprzedajecie - jeśli tak to komu i co można za to dostać (chodzi o przedmioty z gry, a nie pieniądze)? Nie zbieracie bo szkoda miejsca na taki "chłam"?
Z tym, że moja nekromanta jest "non ladder" się już pogodziłem, o patche'ach wiem i mam ten najnowszy 1.12. Na stronie ID w dziale przedmioty w zakładce RUNY nie ma interesujących mnie informacji, a właściwie porady co robić z tymi znaleziskami. Dlatego pozwoliłem sobie zapytać na forum. Liczyłem, że bardziej doświadczeni gracze podpowiedzą co robić z tym fantem.
1 runę dol możesz zostawić sobie na słowo runiczne biel (dol+io), rzecz jasna jeżeli nie masz jakiejś lepszej broni dla swojego neca. Co do pozostałych trzech... raczej nie ma co z nimi zrobić, bo nie mają zastosowania w socketach a tylko niektórych słowach runicznych. Radziłbym je sprzedać, 1 dol za kilka pgmów bo raczej nic z tym nie zrobisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum