Mam sprawę
Otóż gram barbem na frenzy na singlu. No i mam już prawie full set, ale za nic nie mogę zdobyć ostatniej części a na stronie diablo.phx.pl można je ściągnąć i zaaplikowac postaci, tylko ja nie umiem obsługiwać tych programów ;/
Może ktoś pomóc?
a na stronie diablo.phx.pl można je ściągnąć i zaaplikowac postaci
Pierwsze słysze....
Na pewno chcesz oszukiwać? To po pierwsze, a po drugie jak już chcesz mieć to tak to powiedz jakiego programu do edycji postaci używasz będzie łatwiej Ci pomóc..
_________________ Nie chce być tylko szarym użytkownikiem, może ktoś kiedyś wspomni Ziema w shoutboxie .
http://diablo.phx.pl/czytaj/zestawy
Tutaj w opisie jest napisane, że można a ściągnąć i zaaplikować za pomocą programów, które są podane. Są to ShadowMaster lub Hero Editor.
A co do oszukiwania to jest singiel więc nic nikomu nie robie, że ściągnę sobie jeden item.
Wysłany: 2008-08-09, 22:02
Tylko potem nie miej w świadomości, że udało Ci się przejść... Jak dla mnie to zwykłe oszustwo i noobostwo, nawet grając na SP. Może od razu ściągnij sobie set Nieśmiertelnej Kingi Zresztą, to Twoja sprawa...
Tylko potem nie miej w świadomości, że udało Ci się przejść... Jak dla mnie to zwykłe oszustwo i noobostwo, nawet grając na SP. Może od razu ściągnij sobie set Nieśmiertelnej Kingi Zresztą, to Twoja sprawa...
Taa, to już skorzystanie z pomocy na normie, tylko dlatego, że komuś nie chce się kilku chwil poświęcić na przejście gry jest większym ''noobostwem'' (gdy widzę gry N Help PLZ etc. i po wejściu na nie - dla przykładu - zastaje postać na ok. 20-25 poziomie, to śmiać mi się chce, a w szczególności gdy jest to czarodziejka, którą własnie wtedy zaczyna sie zabawa). Oszustwo? A korzystanie z maphackow czy innych ulatwien? (battle net - rzecz jasna) To jest prawdziwe oszustwo. No ale ty zapewne grasz fair, pomagasz innym, a twoją 1-szą postacią na nowym ladderze nie była soso blizz mf... Eh, co za ludzie, w końcu single player to jest świetna sprawa, zero lagów, zero chamstwa, które aż razi na battle necie, zero botów, które psują całą zabawę. Jedynie gra pvp stanowi prawdziwe wyzwanie, nie free duels, ale pcl czy euro-pvp, zasady muszą być, one jakoś motywują do rywalizacji. Niemniej jednak mam szacunek dla tych, którzy bez żadnej pomocy czy "wspomagania" ukończyli D2 na single player, nie mówiąc o osiągnięciu 99 poziomu (ja osobiście nie miałbym czasu i ochoty, ponieważ pomimo swojej niezwykłości, Diablo z biegiem czasu staje się zbyt monotonne (gra pvm), ileż razy można np zabijać Mephista czy Andariel?) Cześć... Aha, mówiłem tutaj w większości o grze online (cbn), na singlu gram znacznie rzadziej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum