..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
przedmioty setowe
Autor Wiadomość
Moszeusz 

Wysłany: 2008-08-09, 21:34   przedmioty setowe

Mam sprawę :)
Otóż gram barbem na frenzy na singlu. No i mam już prawie full set, ale za nic nie mogę zdobyć ostatniej części a na stronie diablo.phx.pl można je ściągnąć i zaaplikowac postaci, tylko ja nie umiem obsługiwać tych programów ;/
Może ktoś pomóc?

Ziem 
Spragniony Sławy :)

Wysłany: 2008-08-09, 21:38   

Moszeusz napisał/a:
a na stronie diablo.phx.pl można je ściągnąć i zaaplikowac postaci

Pierwsze słysze....

Na pewno chcesz oszukiwać? To po pierwsze, a po drugie jak już chcesz mieć to tak to powiedz jakiego programu do edycji postaci używasz będzie łatwiej Ci pomóc..

haxite 
Redaktor Imperium
i r0BooL ZaYcA

Wysłany: 2008-08-09, 21:40   

Moszeusz napisał/a:
nie umiem obsługiwać tych programów ;/
http://diablo.phx.pl/foru...t=44381&start;=0
hacki u mnie w profilu^^

Moszeusz 

Wysłany: 2008-08-09, 21:42   

http://diablo.phx.pl/czytaj/zestawy
Tutaj w opisie jest napisane, że można a ściągnąć i zaaplikować za pomocą programów, które są podane. Są to ShadowMaster lub Hero Editor.
A co do oszukiwania to jest singiel więc nic nikomu nie robie, że ściągnę sobie jeden item.

Ush 
P(r)olak

Wysłany: 2008-08-09, 22:02   

Tylko potem nie miej w świadomości, że udało Ci się przejść... :| Jak dla mnie to zwykłe oszustwo i noobostwo, nawet grając na SP. Może od razu ściągnij sobie set Nieśmiertelnej Kingi :twisted: Zresztą, to Twoja sprawa...

Isair 
debile ennemi

Wysłany: 2008-08-10, 09:52   

Nie radziłbym ściągać ani 1 itemu... Ale to twoja sprawa, k. Imo Hero > Shadow.

tomek90 

Wysłany: 2008-08-10, 10:39   

Ush napisał/a:
Tylko potem nie miej w świadomości, że udało Ci się przejść... :| Jak dla mnie to zwykłe oszustwo i noobostwo, nawet grając na SP. Może od razu ściągnij sobie set Nieśmiertelnej Kingi :twisted: Zresztą, to Twoja sprawa...

Taa, to już skorzystanie z pomocy na normie, tylko dlatego, że komuś nie chce się kilku chwil poświęcić na przejście gry jest większym ''noobostwem'' (gdy widzę gry N Help PLZ etc. i po wejściu na nie - dla przykładu - zastaje postać na ok. 20-25 poziomie, to śmiać mi się chce, a w szczególności gdy jest to czarodziejka, którą własnie wtedy zaczyna sie zabawa). Oszustwo? A korzystanie z maphackow czy innych ulatwien? (battle net - rzecz jasna) To jest prawdziwe oszustwo. No ale ty zapewne grasz fair, pomagasz innym, a twoją 1-szą postacią na nowym ladderze nie była soso blizz mf... Eh, co za ludzie, w końcu single player to jest świetna sprawa, zero lagów, zero chamstwa, które aż razi na battle necie, zero botów, które psują całą zabawę. Jedynie gra pvp stanowi prawdziwe wyzwanie, nie free duels, ale pcl czy euro-pvp, zasady muszą być, one jakoś motywują do rywalizacji. Niemniej jednak mam szacunek dla tych, którzy bez żadnej pomocy czy "wspomagania" ukończyli D2 na single player, nie mówiąc o osiągnięciu 99 poziomu (ja osobiście nie miałbym czasu i ochoty, ponieważ pomimo swojej niezwykłości, Diablo z biegiem czasu staje się zbyt monotonne (gra pvm), ileż razy można np zabijać Mephista czy Andariel?) Cześć... Aha, mówiłem tutaj w większości o grze online (cbn), na singlu gram znacznie rzadziej...

ShadowLich 

Wysłany: 2008-08-15, 23:02   

Nie wiem czemu ale lubie zestaw sigona :P

Odpowiedz do tematu