Wysłany: 2008-08-11, 00:34 Jak się używa kluczy żebym mugł mieć pare postaci na grze?
Witam, zauważylem nie raz jak ludzie mają po pare kluczy i wchodzą na 1 gre paroma postaciami i tu jest moje pytanie ( bo mam 2 klucze ale nie wiem jak ich użyć ) co mam zrobić bym mugł też wchodzić paroma postaciami na jedną gre, w plikach trza coś mieszać i wpisać klucz? bo nie mam pojęcia
[ Dodano: 2008-08-11, 15:24 ]
Nie moge z twojej strony ściągnąć programów z kluczami ( nie jestem tam zalogowany i wyskakuja bledy przy rejestracji) moze mi ktos jakis link podac do programu z keyem?
Wszystko ściąglem zrobiłem jak należy ( mam 3 klucze w tym 1 orginal ) porobilem skroty z loderem do kazdego dopisalem w skrocie docelowym title cdkey1 -mpq cdkey1.mpq i tak zrobielm z pozostalymi od 0 do 3 wchodze na d2 robie gre i wrzucam na pasek, wchodze przez inny skrot chce wejsc na bn a tu napis ktos juz uzywa klucza cdkey1.mpq. I tutaj jestem juz w kropce nie wiem co robic moze ktos cos doradzic? bylbym wdzieczny
Przecież napisałeś wcześniej, że masz z trzech kluczy, jeden oryginalny. W ogóle przestaję Cię rozumieć. Kiedy robisz tak jak napisane jest w tamtym artykuje, działa w 100% bo sam sprawdzałem.
_________________ Potrzebujesz pomocy w UT/DC nld? Napisz.
sorry zle napisalem mam 3 orginalne klucze i wszystko porobione jak juz jestem na grze i chce wejsc przez inny skrot to jest napisane ze juz ktos uzywa tego klucza, patch1,12a mam sciagniety ale nie jest napisany na grze tylko 1.12v cos takiego, mam w stacji dyskow d2 z rozszerzeniem, moze to przeszkadza? bo sie gubie w tym
[ Dodano: 2008-08-13, 21:37 ]
albo moze napisz mi jak ty to robisz bo moze trza cos jeszcze w plikach szperac a ja nie wiem o tym
[ Dodano: 2008-08-13, 22:26 ]
Nie trza czasem robić czegoś w pliku d2.char?
Oj coś kręcisz . Jeżeli masz 3 cd-keye orginalne to nie ma problemu , ale jak wczescniej napisales ze grasz tylko na 1 orginalnym cd-keyu i 2 inne to piraty to niemozesz zagrac na bn.
_________________ Nawet bestia zna litość , ja nie znam litości więc nie jestem bestią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum