wolf1986
Wysłany: 2008-08-06, 20:45 rękawice z setu ucznia
czy ktoś używał na uber tych rękawic? bo zamiast drak masz sztylet z ładunkami life tap.I gdy je założę to będę zadawał 350% więcej demonom i czy to wszystko się sumuje np. z serafinem iinnymizwiekaszajacymiobrazeniadla demonów?
imo to bez sensu bo nie ma czasu na rzucanie lt podczas walki, jeszcze jakbys mial to z szpiczkoczlapow to moze, ale z rozdzki to trzeba zmienic na switcha, wrocic spowrotem, przez ten czas predzej zginiesz
imo to bez sensu bo nie ma czasu na rzucanie lt podczas walki
A tam nie ma, okrążasz dajmy na to tristram, jak idziesz do mefa, podchodzisz póki cię nie zauważy, rzucasz lt jak na ciebie leci, switch i go bijesz. Jak się idzie do dia i baala, to się podchodzi, żeby ich widzieć, zanim zareagują, to zdążysz spokojnie rzucić lt i na switch przerzucić, i ich bijesz... A jak na pvm się bawisz, to rzuca się lt przed grupę mobów, oni w nią wpadają, i j/w. A później lt sam wchodzi z draków i nie ma problemu. Zginąć to można jak się człowiek zagapi i nie bije żadnego moba, albo przez lagi.
E: kurde, nie zauważyłem co to za temat jest, myślałem, że to jakiś temat o smicie :C
trupek nie zrozumiales mnie. oczywisci ze rzuca sie lt z rozdzki w ut, tylko chodzilo mi o to ze jak nie masz drakul to lt zejdzie zanim ubijesz bossa a zmiana na switcha, rzucenie klatwy i powrtot zbyt dlugo trawa. po to wlasnie sa drakule zeby nie trzeba bylo rzucac co chwile ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum