bynajmniej... czy my mówimy o tym samym realmie??? To jest wbrew logice to co mówisz, bo jeżeli ceny organ setu to mal, to nikt nie będzie sprzedawać nawet najsłabszego sorc torcha za um, a tym bardziej za pul...
A teraz drugie pytanie:
Czy kupiłeś sorc torcha za um??? Ja widziałem sorc torcha za um, sprzedawał go gościu o pseudo: Baciej_ka , który jak wiadomo tym baciejką z tego forum nie jest... więc być może te 70% o których mówisz to zwykli oszuści...
_________________ "Ostatni będą pierwsi, a pierwsi zostaną zbanowani"
Signature was made by Wizzard
nie mam zamiaru sie kłucić bo to off topic ale takie ceny widze i tak wielu moich znajomych kupilo torcha za um dalej juz nie dyskutuje bo nie ma sensu
Wysłany: 2006-03-14, 10:42
Dranlu napisał/a:
nie mam zamiaru sie kłucić bo to off topic ale takie ceny widze i tak wielu moich znajomych kupilo torcha za um dalej juz nie dyskutuje bo nie ma sensu
Ja potwierdzam jego wypowiedź przeto low torche aka necrosa idą za małe grosze bo nikt ich w sumie niechce a po kosztach lepiej już sprzedawać niźli ma leże i się kurzyć. Zawsze to trochę sięnam zwraca
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum