Otóż mam taki problem..Na każdej grze pojawiają się u mnie skipy. Trwają one średnio 5 sekund. Jest to bardzo uciążliwe - utrudniają wygrać duela. Czym to może być spowodowane ?
Przykład : W pewnym momencie all stoją przez 5 sekund w miejscu, a oni nadal grają. I z reguły albo dead albo 3/4 hpa do tyłu.
1. Jeśli możesz podczas skipa otwierać menu, pisać, klikać itd. - wina łącza
2. Jeśli komp się całkowicie zawiesza, menu się nie otwierają , a nawet myszka - wina kompa
d2 rusza już od p2 450 mhz, trochę ramu, itd, wiec raczej sprzęt jest w porządku.
Może coś się przegrzewa, dysk masz zapchany, itd, albo przez tego neta.
a spróbuj odpalić grę bez płyty, np przez loader, czy ten nowy patch
też kiedyś tak miałem na dobrym kompie
ew. nowy, popularny sposób na rózne przypadłości: -sleepy, albo zwiększ priorytet aplikacji - alt+ctr+del i tam ustawiasz przy d2 priorytet
No więc sprawdzałem all metody, ale nie działa. Może starsze sterowniki, ale boję się o stabilność systemu. Pisze mi, że R9550 nie przeszło testów zgodności z Windows XP.
_________________ Fear Team - Forum klanu Fear Team
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum