mam problem... kupiłem oryginalne Diablo 2 z dodatkiem instalacja extra i w ogóle ale gdy chce wejść na battlenet to gdy dochodzi do końca ściąganie patcha to mi wyskakuje że nie można zainstalować patcha że program jest zły czy coś w tym stylu poratujcie plx !!!!!!!
_________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
lisuxs, Z tych błędów które są na Screenach, pojawia się że w czasie instalacji najnowszego patcha Diablo II archiwum jest uszkodzone. I prosi o reinstalację gry, oraz skontaktowanie się z pomocą techniczną Blizzarda. Proponuję Ci pobrać ten patch v 1.12a z mojego download: v1.12a. Pobierasz go i wypakuj wszystkie pliki do katalogu gdzie masz zainstalowane diablo II, zastępując stare pliki. Nowymi tymi z patcha v1.12a.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum