Witam. Mam wersje Diablo 1.07 zciagnelam do niej patch 1.07 ale on nie dziala. Czy ktos moze przyslac mi patch jakis ktory odpali? Dawno nie gralam wiec troszke zapomnialam tez jak na gre nalozyc pozniej moda, dokladnie teknokyo. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi;D.
patrycja, najlepiej jakbyś założyła swój temat a nie tak wpisywać swój problem dot. czegoś innego w jednym topicu, Maodetarotzy mogą Cię nie ładnie potraktować
Po co patchować grę tym samym patchem co już jest? bezsens. zainstaluj grę spatchuj do tego co trzeba(jaki wymaga mod) zainstaluj moda i tyle. Wystarczy postępować zgodnie z instrukcją instalacji moda i tyle,masz do tego Faq instalacji modów na stronie Id, w downloadzie modów bodajże. a jak patch Ci nie działa to może masz pirata?
danovc - nie grałem w tego moda więc nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie
nie bede sie rozpisywal o trikach, bo od tego jest guide dodane do moda. powiem tyle - przeszedlem na hc hell i to najłatwiejszy mod w jaki gralem. chcesz pomocy to pisz do mnie na gg z konkretnym problemem
_________________ Bez bólu i cierpień nie istniejemy. SOFOKLES
rowniez mam problem z zy-elem. mianowicie gdy tworze nowa postac i klikam "ok" ekran robi sie czarny, gra muzyczkla z diablo ale nic sie nie dzieje chcbym nie wiem ile czekal...ma ktos na to jakas rade??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum