Wysłany: 2008-04-13, 11:13 Poszukuje moda na Battle.net
Witam jestsm tu nowy i poszukuje moda który zmienia wygląd np: kule z życiem i manom i ikonki umiejetnosci, ale ma on także działać przez battle net bo gram przez neta i wiem że nie każdy mod działa z battle netem.
Prosze o szybkom odpowieć,
Z Góry Dziękuje
Straszna twoja ortografia:
-manom
-jestsm
Za bardzo sie rozpisałeś zwolnij ziomek~!
W to nie jest straszna ortografia, nawet tam jest literówka a nie ort.
BTW
Zanim pouszysz jakiś userów spójrz jak używasz emot ikonek.
szewczak00 napisał/a:
Powinien być w downloadzie na stronce .
Użyłeś tych wykrzykników jak jakiś debil. Przeczytaj swoje zdanie akcentując każdy wykrzyknik.
Ps. Po wykrzykniku piszemy chyba z dużej litery a jeśli tak to zdań nie kończy się na "w".
Nie podam ci nazwy, ale nieco pomogę:
Ten mod zmienia kule many i życia, na takie dwa smoki, jeden czerwony i drugi niebieski.
Zmienia Wygląd skilli w drzewku, na taki niebieski oraz w grze (np. portale inaczej wyglądają, orb coldki jest bardziej widoczny itd). Owszem, jest on dostępny i działa na bn. Zmienia po prostu Interface.
Faktycznie... Melćmie chyba chodzi o Velvet mod czy jakos tak się nazywał. Został zrobiony przez Volf'a. Jeśli to jest to o czym myślę. Zresztą takiego moda co zmienia tylko grafiki to łatwo mozna samemu zrobić, wystarczy tylko podmienić odpowiednie pliki. Raczej na BN można używać takiego moda bo on zmienia tylko wygląd u Ciebie.
To działa na podobnej zasadzie jak mój english mod czy też englishX.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum