_________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
Staram sie jak moge i proboje załatwiac stare czaposima z grami komputerowymi zeby zeskanowac ale jak narazie nikt nie ma ale pytam dalej
Ach.... Pamiętam jak gnębiłem mamę, by kupiła mi Cd-Action z recenzją Diablo II, a gdy znalazłem ten numer w sklepie 'tanich,starych, przecenionych gazet' kupilem go bez zastanawiania się, a recenzję czytałem kilkadziesiąt razy xD
Aż milo powspominać...
Rell napisał/a:
wszystkim pobiera oprócz mnie chyba próbowałem 3 razy pobrać lol -.- kto tu jest głupek jak ja pisze wyżej że nie mogę pobrać a ty mi piszesz że zamiast prosić o wrzucenie na inny hosting pobrać
Nie denerwuj się próbuj, poproś kogoś grzecznie, przecież magiczne slowo 'prosze' nie gryzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum