A myślicie, że przez co zacząłem pić dodatkowego Okocima jak nie przez moderkę !! Mówię wam to nie przelewki tylko dolewka ;P
Cytat:
// Z tego co wiem zaden z aktywnych moderatorow nie jest abstynentem To nie robota na trzezwy umysl ;s // - Rolsą
Zgadza sie. Ciagle sprawdzanie tych madrosci, poprawianie, upominanie, warnowanie, przenoszenie... zaden smiertelnik na trzezwo by tego nie podolal
Piwo jest dla moderatora pewnym painkillerem
Chyba, że jest się botem Wtedy jedzie się ez o ile nie trafi się crashów po drodze ;s
_________________ Moderator od 25.06.2006 do 25.01.2008
PHENSHE som OK!
Wysłany: 2008-07-09, 18:27
Nie ma co, ja jestem najlepszy ;p ( żart )
Co to przeszkadza, ze jestem na czarnej liscie i mam 9999994 warny ?!
Nie no tak powaznie, to Tomek25 moglby byc...
Rolson napisał/a:
Ketsu napisał/a:
A myślicie, że przez co zacząłem pić dodatkowego Okocima jak nie przez moderkę !! Mówię wam to nie przelewki tylko dolewka ;P
Cytat:
// Z tego co wiem zaden z aktywnych moderatorow nie jest abstynentem To nie robota na trzezwy umysl ;s // - Rolsą
Zgadza sie. Ciagle sprawdzanie tych madrosci, poprawianie, upominanie, warnowanie, przenoszenie... zaden smiertelnik na trzezwo by tego nie podolal
Piwo jest dla moderatora pewnym painkillerem
Chyba, że jest się botem Wtedy jedzie się ez o ile nie trafi się crashów po drodze ;s
W takim razie bot będzie musiał pić acha i jeszcze moim zdaniem powinna kandydować Apokalipsa
acha i jeszcze moim zdaniem powinna kandydować Apokalipsa
Weronike w spokoju mi zostawcie ;c
Ona ledwo ma czas zeby ze mna na gg pogadac, a co dopiero sleczec nad forum czytajac posty xd
Poza tym nie sądze żeby ona sama chciała... ;p
Anyway, fajnie byłoby mieć jedną dziewczynę za moderatora ;'D
Krulik napisał/a:
Poza tym nie ty decydujesz czy by chciała czy nie.
Omg, Kamil cos Ty sie zrobil taki zgryzliwy? ;s
Za malo browara? ;s
Co to quota- znam ja wystarczajaco by moc to stwierdzic ~~
Ostatnio zmieniony przez PiPer 2008-07-10, 13:26, w całości zmieniany 1 raz
Przypominam, że to temat, w którym wskazujecie kogo byście chcieli na moda, a nie jakieś głupie pogawędki. Jeszcze jeden taki post i warnuje. Poza tym nie ty decydujesz czy by chciała czy nie.
Wysłany: 2008-07-10, 13:48
Krulik napisał/a:
Poza tym nie ty decydujesz czy by chciała czy nie.
Kamilu! co z tego, że ktoś chce jak i tak decyzje podejmuje Pshem ^^
równie dobrze nikt z w/w może modem nie zostać (tak jak zresztą napisane na 1st stronie)
acha i jeszcze moim zdaniem powinna kandydować Apokalipsa
Czemu tak twierdzisz? Chyba miały się pojawiać uzasadnienia, a dla mnie nie ma żadnego sensownego imo ^^
Cytat:
Weronike w spokoju mi zostawcie ;c
Rysiu Mój Bohaterze xd
Cytat:
Ona ledwo ma czas zeby ze mna na gg pogadac, a co dopiero sleczec nad forum czytajac posty xd
Dokładnie (no, powiedzmy xd). Mod to zbyt odpowiedzialne i absorbujące stanowisko, aby powierzać je właśnie mnie ;p Ostatnimi czasy wpadam jedynie wieczorami (i nie wiem czy to się zmieni ogółem), a w najbliższym czasie prawdopodobnie nie będzie mnie wcale przez jakieś 1,5 miesiąca. Poza tym byłabym zbyt surowym modem, bo czasem patrząc na niektóre akcje tutaj nie byłabym w stanie przymknąć na nie oka tak jak obecna kadra, no i paru osób już by tutaj brakowało. Zatem Ryś ma rację, nie chciałabym tego stanowiska obejmować xd
Cytat:
Anyway, fajnie byłoby mieć jedną dziewczynę za moderatora ;'D
Twoje okno gg mogę Ci pomoderować jak będziesz chciał xd
Jak dla mnie modem powinien zostać Tome25, jak wspominałam wcześniej.
Kruliku mam nadzieję, że nie uznasz tego posta za spam?
/// Wręcz przeciwnie - jest jednym z nielicznych, które prezentują wysoki poziom I masz rację z tym, że obecna kadra jest mało surowa i ja też czasem nie mogę patrzeć na niektóre rzeczy, ale co poradzisz, jak 1/3 userów by poleciała.
_________________ The devil is a loser and he's my bitch.
Ostatnio zmieniony przez Krulik 2008-07-10, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
Tomek25 i Haxite są dobrymi userami bez żadnych tak zwanych wpadek.
Najlepiej by było jakby oni we 2 zostali moderatorami bo się na to stanowisko nadają.
Tak więc mój głos :
+1 Tomek25
+1 Haxite
_________________ Nawet bestia zna litość , ja nie znam litości więc nie jestem bestią.
ludu ja podziękował za głosy ale na chwile obecną nie znalazłbym czasu dla forum -zajmuje się stroną.
Ponownie wpisuję głos na TOMKA25 bo imo dobry user dodam jeszcze ziomuśśśśia bo też fajny gość i zna się na rzeczy mimo wszystko
Pomyślałem sobie, że mógłby tez dojść niejaki Uber Noktis, z powodu że jako tako ma imo doświadczenie w moderowaniu
Wysłany: 2008-07-10, 23:54
haxite napisał/a:
ludu ja podziękował za głosy
ja też dziekować
jak już niektórzy wyżej stwierdzili FAKT! akurat mam możliwość włazic w robocie na ID i sledzić co sie dzieje, wiec możnaby to wykorzystać...
jednakże człowiek nie samym ID/D2/netem żyje wieć mogłoby sie zdarzyć, że akurat danego dnia mnie nie będzie, ale tu imo sprawe załatwia ilość modów ^^
jeden nie może, działa drugi (trzeci) i chyba to jest dobre rozwiązanie...trzeba sobie pomagać i sie 'zmieniać'
Ja pracuje, Zajonc idzie na studia (imprezy też pochłaniają ), a Troll tez tam o jakiejś pracy myśli...
ofc jeśli nasz Imperator zdecyduje tak, a nie inaczej, to podejmę sie tego zadania i postaram sie dobrze działać...ale tu juz decyzja należy do niego
a jeśli nie, to nadal bede pomagał NIE będąc modem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum