Wysłany: 2008-07-07, 17:40
Moria napisał/a:
Ryś byłby najbardziej na miejscu, gdyby nie warny.
Niby na 1st stronie jest napisane, że wymagane 0 warnów, ale imo każdy ma prawo do chwili słabości...tylko tu sie pojawia pytanie, czy sie powstrzyma przed złamaniem Regu...
pozatym Pshem sam pisał kiedyś w temacie o "Zasłużonych", że mimo warnów jeśli ktoś zasługuje na takie miano, to je dostanie ^^
Dlatego też Ryś w moich oczach tez jest dobrym kandydatem na to stanowisko
btw: spójrzcie na daty jego przewinień i jak długo sie już 3ma bez wpadki i oby tak dalej Rychu :*****
Ryś byłby najbardziej na miejscu, gdyby nie warny. A spawn człowieka modem nie czyni -.-
Thx za poparcie, ale jak wczesniej wspomniane ja mam 2 warny (o ich slusznosc juz sie sprzeczac nie bede), i zupelnie nie mam checi ani czasu przebywac na forum.
Tomek25 napisał/a:
Niby na 1st stronie jest napisane, że wymagane 0 warnów, ale imo każdy ma prawo do chwili słabości...tylko tu sie pojawia pytanie, czy sie powstrzyma przed złamaniem Regu...
nie zlamalem go przez 3 lata, nie zlamie przez nastepne trzy. No moze troche naginalem niektore punkty (xDD) ale jak sam wspomniales, kazdy ma prawo do chwili slabosci.
Tomek25 napisał/a:
pozatym Pshem sam pisał kiedyś w temacie o "Zasłużonych", że mimo warnów jeśli ktoś zasługuje na takie miano, to je dostanie ^^
Jest na forum kilku userow ktorzy IMO powinni dostac owa range, nie bede ich wytykac palcami bo to moje osobiste 'imo'... dobra, nvm
Tomek25 napisał/a:
Dlatego też Ryś w moich oczach tez jest dobrym kandydatem na to stanowisko
W Twoich oczach, ale czy w oczach innych? Poza tym, ja sie nie nadaje- mam slabe nerwy, ew wpadne na kacu porzucam wulgami, pobanuje random userow i co to bedzie? ;s
Poza tym, na wakacje zalapalem robote, potem mam zamiar przylozyc sie troche do nauki w 2 lic cuz w tym roku... no mowiac lekko pojechalem po bandzie ;p
Tomek25 napisał/a:
btw: spójrzcie na daty jego przewinień i jak długo sie już 3ma bez wpadki
Wpadki byly, ale wiadomka, forumgoldy do endriego i warna nie ma k
;'DDDD
joke ;p
Wpadki kazdemu sie zdarzaja, nie ma perf ludzi bez zadnej wpadki ;s
Tomek25 napisał/a:
i oby tak dalej Rychu :*****
:~) Tak bedzie, Tomuś <3 :wub: :wub: :wub:
A ja dalej podtrzymuje kandydature Ketsa ( ) i ofc Tomka :~)
_________________ Neostrada tp- twój świat, cały świat. WOW!
Rysiu, czy Ty aby o kimś z tego zacnego forum nie zapomniałeś? Btw również g(ł)odnym rangi moderatora? ^^
Co do tematu:
1. Tomek25 - bo podobno nudzi mu się w pracy (; a tak serio dużo & mądrze pisze (rzadko ostatnio spotykana hybryda) i często zagląda na forum, a to znaczy, że ma ku temu możliwości ; 0 warnów, pomaga userom, ogółem sympatyczny człowiek
2. Puchatek86 - tak jak Tomek pisze dużo i mądrze, 0 warnów, niezwykle sympatyczny, zabawny itd. itp. Co prawda jak na moje oko nie ma czasu na przeglądanie tego całego spamu przez swoją pracę, ale na ten temat przy ewentualnej nominacji sam powinien się wypowiedzieć
3. Rysia bym jeszcze zgłosiła, ale już wałkowaliście temat Jego warnów, a poza tym z tego co widzę nie chce mu się ^^ Co nie zmienia faktu, że imo to też dobry kandydat
4. haxite - aktywny, pomocny user w podeszłym wieku (XD), piszący rzeczowo, 0 warnów, często wpada na forum. Poza tym w moderowaniu tutaj ma już jakieś doświadczenie po Tyraelach (:
E: Rols, tak wiem, że nie chce, ale kazał mi siebie podać ;p taki dżołk ofc xP
_________________ The devil is a loser and he's my bitch.
Ostatnio zmieniony przez Apokalipsa 2008-07-07, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
2. Puchatek86 - tak jak Tomek pisze dużo i mądrze, 0 warnów, niezwykle sympatyczny, zabawny itd. itp. Co prawda jak na moje oko nie ma czasu na przeglądanie tego całego spamu przez swoją pracę, ale na ten temat przy ewentualnej nominacji sam powinien się wypowiedzieć
Z tego co mi Fazi kiedys zadeklarowal, on nie chce byc modem nie wiem jak sytuacja wyglada nowadays
Forum nie odwiedzam od ponad 5 miesięcy, ale sobie jakoś tak postanowiłem zaglądnąć no patrze a tu 3 moda globalnego szukają ;r Tomka pamiętam jeszcze za czasów gdy byłem w zielonych (chyba sie nie zmienił za bardzo?), więc jeżeli dalej jest jak było to mój głos wędruje na niego, a jak nie jego to Ketsa.
btw. Pewnie znajdą się tacy co mnie pamiętają jeszcze? ;p
_________________ Moderator od 25.06.2006 do 25.01.2008
PHENSHE som OK!
A myślicie, że przez co zacząłem pić dodatkowego Okocima jak nie przez moderkę !! Mówię wam to nie przelewki tylko dolewka ;P
Cytat:
// Z tego co wiem zaden z aktywnych moderatorow nie jest abstynentem To nie robota na trzezwy umysl ;s // - Rolsą
Zgadza sie. Ciagle sprawdzanie tych madrosci, poprawianie, upominanie, warnowanie, przenoszenie... zaden smiertelnik na trzezwo by tego nie podolal
Piwo jest dla moderatora pewnym painkillerem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum