Wysłany: 2008-07-03, 00:16 Pytanie o łańcuszek Diablo
Na wstępie podkreślam: nie chodzi mi o łańcuszek w stylu tekstu wysyłanego na gg (rzeczywiście denerwujące).
Poprzedni temat był zamknięty, ponieważ dokładnie nie napisałem o jaki łańcuszek mi chodzi.
Chodzi mi o link do sklepu z czymś w stylu łańcuszka (na szyję) z motywem Diablo.
Mam nadzieję, że ktoś znajdzie coś takiego. Będę bardzo wdzięczny (każdy ma jakieś odchyły i nie komentujcie ich ).
A więc proszę o pomoc.
/// To precyzuj swoje potrzeby dokładniej, w tamtym poście napisałeś jakby chodziło o łańcuszek na tlen/gg. Ten temat nie sobie będzie bo nic w tym złego, jednak komenty typu "po co ci to?" będą karane warnem. Pisać tylko jeśli coś się chce zaproponować autorowi.
Ostatnio zmieniony przez Krulik 2008-07-03, 00:21, w całości zmieniany 1 raz
Swego czasu tez szukałem czegoś takiego, ale oczywiście nic nie znalazłem. Poszukaj amuletu z pentagramem, oczywiście z dwoma ramionami u góry.
P.S. Na Allegro mają tylko te "dobre" .
Widziałam całkiem niedawno taki wisiorek na ebay'u amerykańskim, polowałam na niego ale poszedł za dość sporą kwotę. Radzę Ci zaglądać co jakiś czas, może znowu się pojawi.
Trang Oul napisał/a:
Poszukaj amuletu z pentagramem, oczywiście z dwoma ramionami u góry
Ja mam taki z drewna ~~
Trang Oul napisał/a:
P.S. Na Allegro mają tylko te "dobre" .
Co za problem, odwrócisz i już jest taki jak na być! O;
aha taki odwrócony pentagram to może być kozak Amulet z pentagramem, hmm na różne sposoby wpisuje na allegro.pl i mi nic nie wyskakuje. Mógłby ktoś dać linka, bo znalazłem tylko pentagram ale taki z jednym ramieniem u góry i za Chiny nie da się go obrócić, bo na górze kółeczko do zawieszenia.
Jak ktoś znajdzie to niech poda linka.......
_________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum