..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Krulik
2008-06-28, 17:08
Cd-key do Diablo 2 - za FREE!
Autor Wiadomość
dziadekkleofas 

Wysłany: 2008-06-28, 16:58   Cd-key do Diablo 2 - za FREE!

Popierniczyło dziada! W związku z ogłoszeniem Diablo 3 i rozcietrzewieniem battle.net'a mam dla was nie lada gratkę - mój własny klucz do Diablo 2 z dodatkiem! Dzięki tym oto kluczom będziesz w stanie grać w D2 po sieci z innymi graczami! "Promocja" skierowana jest głównie dla osób nie posiadających legalnego Diablo 2, ale jeśli komuś jest potrzebny drugi bądz i trzeci klucz, nie obrażę się. Ja sam zobowiązuję się do nie używania klucza - natychmiast po konkursie wydzieram cd-keye z pudełka i wrzucam do pieca.

Z góry ostrzegam - darmo daję, więc oczekuję że nikt nie będzie moim kosztem zarabiał. Jeśli przyłapię "szczęśliwca" na sprzedawaniu klucza, będę żądać od niego pełnej zarobionej sumy. I żeby to było jasne.

Jako że nie chcę mi się bawić w losowanie "wszystkich" userów, klucz dostanie osoba która napisze w tym topicu jako dwudziesta piąta, nie wliczając tego posta (chętnie bym ustawił poprzeczkę i na sto, ale rozumiem też że forum nie służy do robienia spamowisk). Przy czym nie liczą się double posty (za celowy przekreślam w ogóle usera z możliwości uzyskania klucza) ani userzy którzy zarejestrowali się tego dnia (żeby ktoś przypadkiem nie rejestrował sobie nowych kont - przepraszam z góry bogu winnych dzisiejszych rejestrantów).

A więc... wyścig czas zacząć. Dwudziesty piąty wygrywa! Mnie nie beðzie teraz, za godzinę wrócę i nagrodzę zwycięzcę, jak będzie.

marcinek239 

Wysłany: 2008-06-28, 17:04   

ja napiszę jako pierwszy wcale mi niepotrzebny ten cd-key, ale przybliżę drogę innym userom :lol:

Krulik 
Moderator
MUSK haksa

Wysłany: 2008-06-28, 17:08   

Szkoda, że nie wygrywa dopiero 1000-ny post :/ Słowne za SPAM topik. Jak chcesz komuś dać ten klucz - napisz, że dasz pierwszej osobie np., a nie 25.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi