w pierwszym przypadku masz rację, ale w drugim nie widzę błędu
zostawie bez komentarza
co do 1.12a, to przynajmniej boty itp nie działają (ofc do momentu kiedy będą nowe )
wiecej plusow nie widze
Już taki elo pro polszczyzna nie bądź, bo błędy się każdemu mogą zdarzyć. Uwagę powinno się zwracać w zdaniach typu" Muj wujek bendzie tera miau kombajna rzułtego". - , -
_________________ You niggas know my pyrocalstic flow...
K też się rąbnąłem - to fakt, ale to nie jest temat o ortografii. I tak wolę zrobić jeden błąd na miesiąc niż 30 na dzień. Koniec spamu - każdy następny post z offtopem = warn.
chodo123, mb, hehe podziękował (poprawione), pisałem posta na szybko więc błędy mało mnie interesowały
mb napisał/a:
co do 1.12a, to przynajmniej boty itp nie działają (ofc do momentu kiedy będą nowe )
chodząc po necie już zauważyłem, próby "botowania" i nie tylko :'( więc do tygodnia czasu imo będzie kilka botów biegać
Można się pocieszyć tym, że przez ok 2 dni nie było hacków
Lekka porażka z tym patchem, rozczarowałem się bardzo miałem nadzieję, że coś więcej dodadzą może jakieś nowe rare items czy coś a tu kupa ściągną się w 2 sekundy jak się wbiłem na cbn no nic dodać nic ująć
o sry jaka gafa chodziło mi o te na złoto xD nie słowa runiczne tylko kurde nie pamiętam nazwy no pomyliłem się no w każdym razie można było się domyślić xD
Unikaty.
[Edit] O właśnie bardzo dziękuje
Ostatnio zmieniony przez Krulik 2008-06-22, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum