Jak myślicie, kto wygra, Polska czy Niemcy? (Pisze jeszcze raz bo Rolsą mi zamknął~~)
Imo to zdecydowanie będą Gery
Na podwórku zawisła nawet flaga niemiec ^
Btw: Co uważacie o kupowaniu telewizora za 2,5k i zwracaniu za niego pieniędzy? xD Jeżeli ktoś wpadł na taki genialny pomysł to znaczy imo, że będzie cudem jeśli Polska wygra
Ja zawsze byłem optymistą, i sądzę, że polska wygra 1:0 albo 2:1.
Moria napisał/a:
Co uważacie o kupowaniu telewizora za 2,5k i zwracaniu za niego pieniędzy? xD
beznadzieja imo. Chcą wykorzystać fakt iż Polska nigdy jeszcze z Gerami nie wygrała. Myślą, że tak samo będzie i tym razem.
ja jestem realista i uwazam ze remis bedzie szczytem marzen, co do akcji media marktu pomyslcie co by sie stalo jakby Polska wygrala, mm by zbankrutowal
oh noes, przegramy przegramy!11
troche wiecej wiary ~~
w 06 przeciez tak malo brakowalo do remisu a teraz mamy lepsza druzyne
brak Blaszczykowskiego napewno zrobi swoje, ale wiecej wiary ;c
Ofc obstawiam na Polske. Też jestem realistą, ale nie rozumiem czemu wszyscy mówią że mamy bardzo małe szanse. Polacy w meczach ze słabszymi drużynami nie wypadaja tak dobrze jak z silniejszymi. Przykład? Z Portugalią. Mamy szanse tylko musimy uwierzyć we własne siły
Moria napisał/a:
Imo to zdecydowanie będą Gery
Na podwórku zawisła nawet flaga niemiec ^
Chorwaci teraz pokazują Austriakom gdzie jest ich miejsce. Ciężko będzie z nimi. Co do grupy A, to chyba nikt nie obstawiał, że wyjdzie Turcja i Szwajcaria. Szwajcarów żal trochę, no ale to jest futbol, wygrywa ten kto strzela bramki.
mam dla was przepowiednię polacy dziś wygrywają Kubica pokonał Niemca w niemieckim samochodzie (tzn jeszcze rajd się nie skończył, ale już wiadomy jest wynik ) to teraz piłkarze pokonają gerów ;p co do drużyny niemców to mam taką ciekawostke. gdzies tam w niemczech przeprowadzono ankietę kto jest najpopularniejszym polakiem w Niemczech. Kolse xD czyli mamy swojego u nich ;p. co do Chorwacja Austria, to troche sędzia lipnie sędziował. nie podobał mi się. widoczna przewaga Chorwatów jednak gospodarze potem pokazywali się troche z dobrej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum