Grałem paladynem dobiłem go do 60 i zauważyłem że jest bezsensu bo chciałem zrobić hammera i smitha naraz. Teraz mam pytanie który lepszy i jakie umiejetności ulepszać jednym i drugim. Tak się ździwiłem bo błogosławiony młot na 20lvl ma tylko ponad 200 dmg??? Czy to nie zamało? I jeszcze pakowałem w fanatyzm. Dobry wybór???
_________________ Luke...Luke...Come on the darkside Luke.
I am your father!
opowiadanie Mizaka się kłania
w drzewku umiejętności masz wypisane synergie, do młotków to koncentracja... -_-'
do tego jak robisz hammera to hammera a nie hammero smitera poczytaj kilka strategii dla oświecenia to Ci ułatwi w znacznym stopniu sprawę... I zrób nową postać
Na twoją kieszeń (a zakładam, że nie najlepszą) lepiej nie baw się w hybrydę.
Owszem, hammero-smiter ma miejsce bytu i soluje ut np. ale trza mieć odpowiedni stuff + odpowiedni switch, co jest kosztowne.
Pozatym to koncentracja zwiększa dmg dla hammera, a nie fanatyzm, fanatyzm jest dla smita, czyli musisz w opowiednich proporcjach postarać się wymaxować obie specjalizację.
Następnym razem zrób pojedynczo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum