cze, jestem newbie w diablo, gram bardzo krótko. Zrobiłem sobie javke - korzystam z poradnika http://diablo.phx.pl/czytaj/java-pvm-2007 . Pisze tam, że mam ładowac dop zręczności żeby miec blok 75% pod sankturaium albo tarcze burzy. Narazie mam 11 lvl więc znalazłem jakas tarcze z potwora. Tu pojawia się problem, znalazłem atrcze i mialem na starcie 40% szanse na blok, doładowałem jakieś 15-20 do dexa i nadal jest 40%.. wiecie ocb?
W tarczy blok się nie zmienia. Tylko w bloku postaci, naciskasz domyślnie 'A', najeżdżasz na 'Obrona" i wyświetla ci się blok. Ale wiesz, na 11 lvl nie ma co dawać pod blok, to chodzi o ame z pełnym wyposażeniem na 80++ lvlu.
Edit: Jeśli nie zmienił ci się blok a dodałeś w dex to znaczy że grasz na d2 classic. Ale tu nie wyjdzie ta taktyka którą podałeś, ponieważ jest na dodatek.
W tarczy blok się nie zmienia. Tylko w bloku postaci, naciskasz domyślnie 'A', najeżdżasz na 'Obrona" i wyświetla ci się blok. Ale wiesz, na 11 lvl nie ma co dawać pod blok, to chodzi o ame z pełnym wyposażeniem na 80++ lvlu.
Edit: Jeśli nie zmienił ci się blok a dodałeś w dex to znaczy że grasz na d2 classic. Ale tu nie wyjdzie ta taktyka którą podałeś, ponieważ jest na dodatek.
czyli, że źle zrobiłem, że na tym lvlu dodałem cokolwiek do zręczności
a tak ogólnie znasz jakiś poradnik dla javy na d2 classic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum