Witam mam takie pytanie. zrobilem czarke wedlog tego poradnika :
http://diablo.phx.pl/czytaj/cold-master--mf-czarka
I jak narazie na 67 lvlu mam :
Lodowa strzala - 20 (23)
zamarznieta kula - 20 (23)
mistrzostwo we wladaniu zimnem -20 (24)
zamiec - 2 (5)
I na hellu duzo potworkow ma niewrazliwos na zimno i takie pytanie : z czego je bic?
Rozwinac zamiec do 20 pkt i to wystarczy czy moze burze z piorunami? (Ogien odpada).
Immuny powinien zabijać Twój merc. Wpakuj mu jakieś dobre itemki, ale na tym lvlu niewiele zdziała. Pochodź na brki i jak wbijesz ~85 lvl kup nowego i daj mu broń z dużym dmg i kradnięciem życia, zbrojkę i hełmik z resami, fhr itp.
_________________ Mich Hail!- Adolf Hitler
VeLvet napisał/a:
wygladało to tak jakbyś pił do mnie =s tyle... Mogłeś to napisac jakoś inaczej =s, tyle.
Jak masz czarkę, to zrób rw "olśnienie" w kolosalnej spisie. Będzie miał niezły dmg i da ci aurę Medytacja, przyspieszającą odnawianie się many. Tanim chełmikiem jest chyba Spojrzenie Wampira. Na klatę coś z sensownym defem i resami. Możesz wsadzić runki z właściwościami, których Ci brakuje.
Krulik napisał/a:
merc jeśli nabija lvl od niskiego ma lepsze staty niż wynajęty od razu na wysokim poziomie
Tego to ja nie wiedziałem. ;/ To co ja teraz zrobię?
VeLvet napisał/a:
wygladało to tak jakbyś pił do mnie =s tyle... Mogłeś to napisac jakoś inaczej =s, tyle.
RW musisz ułożyć. ;D Gaza mi poleciała z andy hell. A armorek mam od znajomego. Barbem nawet się nie fatyguj. Biegaj czarką. Tele do Andy i rozwalasz ją. Po drodze niczego nawet nie ruszasz. Z Mefem tak samo, tylko trudniej. Runki do RW są crapne i wszystkie Ci polecą na Hrabinie kosz. Spisę białą/4 sox możesz podłapać na br'ku, albo kupić.
VeLvet napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum