Wysłany: Wczoraj 1:11 Dziś mijają 3 lata od premiery forum Imperium Diablo
11 kwietnia 2005 roku, oficjalnie otworzone zostało nowe forum Imperium Diablo, które służy nam i przede wszystkim Wam, po dziś dzień. Ponieważ 3 lata to solidny wiek jak na forum internetowe, postanowiliśmy więc z tej okazji przygotować dla Was różnorakie atrakcje.
W specjalnie założonym dziale, będziemy informowali Was o kolejnych naszych przedsięwzięciach, podjętych z okazji rocznicy.
Podsumowując okres 3 lat istnienia forum na pewno możemy być dumni z tego co osiągnęliśmy dzięki Wam i razem z Wami. Bo forum to przede wszystkim Wy - nasi użytkownicy Przez 3 lata kadry userów często sie wymieniały, zmieniał się charakter forum, jednak zawsze panowała u nas przyjazna i kulturalna atmosfera. No, dobra, ale koniec już tego słodzenia, nie licząc tortu, który dla Was przygotowaliśmy
Pozostawiamy ten temat otwarty, możecie tutaj składać życzenia forum Imperium Diablo, adminom, moderatorom, innym użytkownikom, wspominać z nostalgią stare czasy, bądź patrzyć w przyszłość, zastanawiając się nad tym jak nasze forum będzie wyglądało za parę lat... jeśli przetrwa. No właśnie, mnie jako adminowi nie pozostało na koniec nic innego jak zaśpiewać radośnie naszemu forum "Sto lat!"
PS. Autorem grafik stworzonych na okazję rocznicy forum jest Firley. Thx!
PS2. Niektórzy użytkownicy związani z organizacją uroczystości rocznicowych, otrzymali na ten okres rangę moderatora sekcyjnego.
Witam , jestem tutaj od niedawna i znam się na diablo tak w miare no nie wiem najgorzej mówić o sobie ale ciesze sie, że tu jestem.
Do rzeczy Życze wszystkiego najlepszego dla adminów, dla modów wszystkich ludzi którzy tworzą te forum modyfikują je, polepszają no i jak najlepsze życzenia dla tych co założyli te forum bo zrobili coś dobrego dla ludzi którzy uwielbiaja gre diablo 2
Jeszcze raz wszystkiego naj naj
Od czego tu zacząć? Może od tego, że jest to najlepsze forum jakie znam. Składa się na to praca redakcji, super userzy i cała atmosfera jaka tu panuje. Trzymajmy tak dalej i redakcja i userzy. Życzę ID, żeby dalej rozwijało się tak jak się rozwija i trwało co najmniej sto lat.
Z tej to okazji będziem pić Tyskie aż Żywcem się Okocim.
To z mojej strony 200 lat istnienia dzięki temu forum dowiedziałem się wielu rzeczy o D2 Wszystkiego najlepszego dla modów, adminów, userów i kogo tam jeszcze mamy Przemo, fajny torcik
_________________ Czarka lvl 76 "Hellfire" SINGLE
Pal lvl 68 "Phoenix" SINGLE
i wiele innych
Poważny wiek. Życzę kolejnych trzech, modkom trochę cierpliwości, wszystkim userom, żeby zapoznali się z treścią regulaminu lub skonsultowali się z lekarzem lub farmaceutą. No i, Przemo na prezydenta!
@edit
Co wy tak z tym piwem?
_________________ Lubię pracę. Praca mnie fascynuje. Mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami.- Jerome K. Jerome
Nie wiem, jaka broń użyta zostanie w III wojnie światowej, ale IV będzie z pewnością na kije i kamienie.- Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez dimi1205 Wczoraj 13:22, w całości zmieniany 1 raz
"Niech nam gwaizdka pomyślności nigdy nieee zagaśnie, nigdy nie zagaśnie..."
Sto lat, wszystiego najlepszego, udanych transakcji tradingu, wysmienitych dropów, super spamu wielu warnów i banów , rd, jb, full bugów i niepowodzeń w PvP zalodze ID, userom i sobie życzy Ziomal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum