..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dzieci na CBN
Autor Wiadomość
Rolson 
Moderator
Junior Admin

Wysłany: 2007-11-12, 14:47   

Ke, przestancie spamic i sie klocic plx, thx

Sig made by Firley, THX M8 :*

Burdoro 

Wysłany: 2007-11-16, 13:53   

Wracajac do tematu dzieci. Gram czasem z zona prze tcpip i ona jest jak dziecko :D
Sama po swojemu i potem sie dziwi, ze czarka lod nie jest w stanie przejsc pierwszego aktu na hell :D I ja ja tak po glowie glaszcze, mowiac dziecko moje, dziecko ... :D :D :D

A w sprawie taxi.
Najpierw myslalem, ze taxi to debilizm i nie ma frajdy z powolnego i zmudnego dochodzenia do jako takiej postaci.
Wczoraj jednak pomyslelem, ze jednak zrobie taxi. Bo mam juz dosc powolnego i zmudnego dochodzenia do jako takiej postaci. :P
Dzisiaj nie bede wiedzial od czego zaczac, jak juz mam taxi i brak expa.
Powaznie mowiac nie jest wazne, czy ktos jest dzieckiem i jaka obral forme zabawy - nalezy grac po prostu czysto i kulturalnie sie zachowywac. Pamietac tez trzeba, ze kazdy wiek rzadzi sie swoimi zasadami.
Niestety epidemia "dzieci neostrady" rozszerza sie w zastraszajacym tempie. I to jest przerazajace.

Noktis 
Moderator Sekcyjny

Wysłany: 2007-11-17, 01:00   

Autor tego topicu to tez dziecko tak jak i wiekszosc graczy d2.
Ciemna Energia
SETI@home

HuBerTo 

Wysłany: 2007-12-02, 00:00   

Zarąbista sprawa naprawde usmialem sie jak to czytalem gj ;]

Arven 

Wysłany: 2008-01-02, 19:18   

Ja na BN miałem taki przypadek:
Chodziłem sobie expić (a właściwie to inni mi expili) na diarunach hell. Przy około 60lvl'u pomyślałem sobie: "przejrzę " sobie inną postacią serwery na normie i komuś pomogę. Ktoś potrzebował pomocy z diablo. No więc wchodzę i koleś się mnie pyta czy pomogę mu dobić do 25lvl'u (miał 24). No więc zabiłem diablo, pomogłem w akcie 5. Miałem już iść, ale spytałem się ile gra w Diablo? Mówił, że chyba tydzień. Powiedziałem mu, co to jest lista przyjaciół, jak do niej dodawać graczy, jak rozmawiać itp. Dodał moje ACC. Później, kiedykolwiek nie wszedłem na BN pytał się czy mam itemy, czy pomogę, bla bla bla... codziennie miał nową postać, a najlepszy był paladyn 28lvl (większość zainwestował w poświęcenie). Powiedziałem mu, żeby patrzył sobie taktyki na imperium diablo i żeby uważał jaka jest średnia ocen (wtedy był jeszcze stary layout). Zaczął używać najgorszych taktyk, ja dawałem mu różne skillery ale on potem kasował postacie., a przedmiotów nie przerzucał. Na mikstury mówił soki a do jednego gościa mówił "mistrzu" (dawał mu jakieś itemki i mówił jak grać, ale jak kolega powiedział mi co mistrz zrobił na uberach- zwątpiłem, a wstydu oszczędzę :P ). Jak robił barba to spytałem się na co go robi. Coś mi tam powiedział, ja dałem mu jakąś broń. Następnego dnia piszę koledze (innemu), że znalazłem mieczyk w sam raz dla początkującego barba. Wtedy dzieciak: "dasz?". Ja mu na to: "przecież idziesz w xxx" "no tak, ale zmieniłem zdanie". Na końcu spytałem się ile ma lat... on powiedział, że 9... Ach, te dzieci na BN....

zmaz18 
AVE IMPERATOR!!!

Wysłany: 2008-01-02, 19:50   

Mnie ciekawi jaka jest średnia wieku gdaczy D2 na C/BN, wątpie że ktos robi takie durne statsy ale wedlug mnie będzie od 17 do 20 najwiecej graczy, co wy na to??

DU JU SZOPING NAŁ???

Breadfan 

Wysłany: 2008-01-02, 19:54   

10-16

Arven 

Wysłany: 2008-01-02, 21:26   

Trudno powiedzieć, zazwyczaj spotykam ludzi którzy wiekowo odpowiadają diablo (mam na myśli oznaczenie 16+ na pudełku :P ). Ale żeby spotakać 9-latka na BN? Żal... rodzicom nie chce się spojrzeć w co dzieci grają... Zarówno spotykalem ludzi 20 lat+ jaki i 10- (jednego). powiedzmy 14-17 lat.

Yoshimitsu1 

Wysłany: 2008-01-05, 19:05   

Mi tam dzieci na CBN nie przeszkadzają, bardziej tak ludzie w wieku 15-16 lat, bo to w takim wieku jest właśnie dużo złodziejaszków. Ostatnio jakiś dzieciak na allegro mnie okradł :D Kupił itemy, dałem mu je na podstawie print screena który okazał sie sfałszowany no i ofc kasy na koncie nie widać.

Sarge 
Emerytowany rencista

Wysłany: 2008-01-05, 19:41   

Najgorsze nie są dzieci, ktore nie umieją jeszcze grać bo mają 8 czy tam 10 lat, najgorsi są kolesie którzy kradną, co tylko się da... Ja pamiętam jak byłem jeszcze biedakiem, nie miałem prawie nic i pewnego pięknego dnia andi wydropiła mi highlorda. Dowiedziałem się, że jest on warty uma no i zrobiłem grę że go oferuje. Wszedł koleś i dał na trade jakąś cool zbroje (nie pamiętam jaką) ale powiedział żebym coś dołożył, to ja se myśle spoko. Dołożyłem coś, koleś dał identyczną zbroję, ja dałem OK i co się okazało :?: To już chyba się domyślicie :wink: Nie cierpię noobów!

Damaroc 
Przywódca gildii UTT
Fear No Bear

Wysłany: 2008-02-04, 15:40   

owned... ja juz po 3taxi na new ladder zrezygnowalem z robienia taxi, za duzo plebu sie narodzilo na tym siwecie -.-

Damian3 

Wysłany: 2008-03-14, 14:49   

Pół miecha temu tworzyłem pierwszą postać nekro summoner miałem sobie level 65 bodajże.
Założyłem grę pod nazwą jajo i sobie biegałem w pierwszym akcie piekła. Nagle dołącza się 70 levelowa bowka polka i wyzywa mnie na duel.Pomyślałem sobie "a co mi tam" i przyjąłem wyzwanie . Okazało się,że moja armia jedzie ją raz po raz aż w końcu się wkurzyła i napisała żebym "przestał oszukiwać i uczciwie,samodzielnie walczył bez armii bo ONA takiego chamskiego zachowania tolerować nie będzie". (zrobiła mi trwałą schize w mózgu tym stwierdzeniem)Starałem się jej to wytłumaczyć z 5 min, że nekro tak "walczy" ale do niej nic nie docierało. Aż w końcu zbluzgała mnie od dzieci, oszustów, hakerów oraz czego się dało i wyszła z gry.
No ale miałem przygodę co nie :P Dziwi mnie tylko jak ona robiła te postać, że ja mogłem ją tak swobodnie jechać.

i
O_o właśnie mi jeden barb chciał wcisnąć malutki talik 7mf za 2 PUle O_O może się nie znam ale to AŻ tyle chyab nie kosztuje.

Kleonix 
Pol455889

Wysłany: 2008-04-04, 06:22   

Cytat:
Przecież tak właśnie grają dzieciaki/noobki - przechodzą d2 normalnie na cbn xd
ZAL! no i co ze przechodzi cbn normalnie ja tez tak robie bo gra only taxi & run's nie ma sensu i znudzila mi się na clasicu se pograj tam wszyscy graja na grach typu act1/2/3/4 i jest znacznie przyjemniejsa gra ....

Odpowiedz do tematu