W cenniku nie ma nic o pierscieniu Nature's Peace a z tego co przeczytalem stoi uma.
Druga rzecz to blad przy craftpackach. 40 jeweli za 3 pule - ok, jednak za rare jewele nic nie dostaniemy bo nie nadaja sie do craftowania.
Edit:
No ja tez kilkakrotnie probowalem z rare jewelami, nigdy zaden kraft z tego nie wyszedl.
Ostatnio zmieniony przez Breadfan 2008-01-11, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
3 pc 20 fcr 2 sox circlet - wg cennika ist mal, ja miałem za niego pare ofert typu hr ist, aż w końcu poszedł za 2 hry, więc w cenniku jest błąd...
myślę, że reszta circletów też się nie zgadza (może z wyjątkiem pb i fire).
CZYTAJ DOKŁADNIE CENNIK
Pierwsze wersy to odpowiedź na Twoje zbędne pytanie. Nie licząc tego, że odpowiedź na podobny post 2 posty wcześniej niż Twój.
Breadfan napisał/a:
W cenniku nie ma nic o pierscieniu Nature's Peace a z tego co przeczytalem stoi uma.
Druga rzecz to blad przy craftpackach. 40 jeweli za 3 pule - ok, jednak za rare jewele nic nie dostaniemy bo nie nadaja sie do craftowania.
Edit:
No ja tez kilkakrotnie probowalem z rare jewelami, nigdy zaden kraft z tego nie wyszedl.
Nie wiem jak Ty craftujesz, ja nie miałem nigdy problemu. Spokój natury rzadko ktokolwiek sprzedaje na JSP i rzadko kiedy idzie więcej niż 1 fg czyli lema licząc w runach. Nie wiem czy wiesz ale niektórzy posługują się cennikiem sprzed resetu więc nie dziwi mnie ta rozbieżność w cenach.
_________________ AQQ User 1750263
GG --> Gigantyczne G.....
JSP User ^^
OGame Player
wszystko pięknie nawet się przyzwyczaiłem do układu strony i już nie jest "nieprzejrzysty" , mała uwago to tal arm spokojnie za mal+, a nie cały set mal, jeżeli jest ładny def to ze spokojem, ja wczoraj tal arm 917 def za organ set +pul i to nie czekając godzinami na serwerze, arachońskie zbroje też ostatnio często wypadają bo poleciały w dół, pzdr
Prezydenta też wybrała większość. Zainteresowany będzie wiedział o co chodzi, ja się chwilowo usunąłem w cień , czekając na lepsze czasy. Chwilo aktualizacja cennika w moim wykonaniu zawieszona.
_________________ AQQ User 1750263
GG --> Gigantyczne G.....
JSP User ^^
OGame Player
Forum ID odwiedzam od dawna ale zarejestrowalem sie dzisiaj
Zauwazylem owy blad: "Pul - 2 - 3 Lem " dlaczego az do 3 lemow? Przeciez mozna zmieszac w kostce 2 lemy i tez otrzymamy pul wiec wydawanie trzech to glupota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum