Mianowicie mam problem z patch'em 1.11(też b). Po zainstalowaniu patcha wyskakuje mi błąd: "Proszę o włozenie płyty LoD do CD-ROM... ble, stara gadka". Potem gdy zrobie cracka do gry, przy włączeniu, pisze:"Halt i jakieś cyferki"...PRoSZE POMÓŻCiE
Ujawnię Ci okrutną prawdę: tu się piratom nie pomaga xd btw nie wiem czy w ogóle istnieje sposób na granie z patchem 1.11 na piracie... że 1.10 to tak, ale z tym się nie spotkałam ;p
_________________ People say that I'm a bad influence...
Piratom.. po co mam kupować oryginał D2 jak jestem u rodziny na pare dni i chce nawet na singlu pograć. Ale do tematu. Z patchem 1.10 ta sama sytuacja. Install patcha, prośba o włożenie płyty do stacji dysków. I jescze jedno. Może powininem sciągnąć odpowiedniego cracka do patcha i wtedy może bedzie działało.
Piratom.. po co mam kupować oryginał D2 jak jestem u rodziny na pare dni i chce nawet na singlu pograć.
I wszystko jasne. To, że chcesz pograć parę dni, nie usprawiedliwia łamania prawa, tym bardziej, że w kilka dni na singlu można przejść całą grę, od początku do końca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum