Witam! Jakies 10 minut temu zrobilem gre ( o sosot 14 19 r ), po paru minutach wszedl gosc ktory oferowal pala t 19 15, zgodzilem sie. Poszlismy do 3 aktu (niedaleko alkora) i on mowil drop, ja upuscilem torcha a on zrobil tele w miescie. Podszedl do torcha i zaczal go ciagle podnosil, ze go nie moglem wziac. Naszczescie mialem farata bo kliknelem na niego jak na trade i nie mogl podniesc, wiec szybko wzielem torcha spowrotem. Doslownie sekunde pozniej przyszedl jego kolega ktory chcial ukrasc. Pozniej wydarzyla sie bardzo dziwna rzecz. Ten jego kolega ktory nie zdarzyl, mial napisane na soba "hacking..." i te kropki ciagle sie przesuwaly, jakby cos sie wczytywalo. Nastepnie bylo napisane "finished" i ekran mi dziwnie mrugnal. Szybko wylazlem z gry i zmienilem haslo. Czy to byl cheat i moge sie czegos bac? Czy powiedziec o tym adminom z west serva?. Znam jego acc, bo klknalem na ekran druzyny i wyciszylem i wtedy pokazuje sie acc. Jego acc: MAD1
pozdro Re
mial napisane na soba "hacking..." i te kropki ciagle sie przesuwaly, jakby cos sie wczytywalo
Cytat:
tamte "kropeczki to poprostu trick
dokładnie.. jak piszesz wiadomość dając na samym początku "wykrzyknik" to tekst pokazuje się nad głową, np. !blabla
po prostu sobie szyderę z ciebie zrobili ;p a torcha nie mógł podnieść bo miał w ekwipunku drugiego lub miejsca nie miał ( jak byś nie wiedział )
Tamte kropeczki to moze trick zgadzam sie., ale jak bylo napisane finished, to mi ekran mrugnął. Co wy na to?
zbieg okoliczności, mi też czasem ekran mruga lub się rusza w lewo i w prawo chcesz wiedziec na ten temat więcej to wpisz w google coś w styku " ekran się rusza "
btw. jak już to byli cheat'erzy hacker to kto inny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum