Noktis wstawiłeś świetną muzyke do swojego moda, ale chodzi mi o to żebyś zdradził nam tytuły... Chodzi mi przedewszystkim o następujące utwory:
-Melodia z intro (tam z kościołem podaj tytuł i ewentualnie gdzie moge to znaleźć)
-Melodia z drugiego intro (Tam gdzie jest kamień dusz, latają te stworki itp. ;p Ten utwór moim zdaniem jest najlepszy i chciałbym go odnaleźć żeby móc go słuchać bez konieczności ciągłego włączania intro xD
-i oczywiście muzyka z menu głównego
Reszta to tam...mało ważne
z góry dziękuję
_________________ Anubin- Grafik i Animator w e'ZTLIP Group- Która jest częścią Impress Group
hmm... dosyć dawno grałem w diablo 1 z tym modem ale z tego co mi sie kojarzy to w menu głównym leciało: "Insomnium - In The Halls Of Awaiting" pozatym wbij w credits tam powinno byc wszystko napisane
_________________ "Pan Mordu zginie, ale przed śmiercią spłodzi legion śmiertelnych potomków a ślady ich przejścia znaczyć będzie Chaos" - Tako rzecze medrzec Alaundo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum