..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Liga PCL
Autor Wiadomość
Saffron 

Wysłany: 2007-12-31, 09:22   Liga PCL

Hefaj napisał/a:
czesc

chce was poinformowac ze rusza liga pcl ld i zapraszamy nie tylko do udzialu w niej ale takze i do tworzenia jej razem z nami kazdy klan bedzie mial swoje miejsce poswiecone linkowi do klanu , swoja grupe i miejsce gdze bedzie mogl sie zareklamowac

ale musicie wybrac osobe ktora bedzie was reprezentowac na nim brala udzial w glosowaniach i podejmowaniu niektorych decyzji

mozecie tez objac na forum PCL LD jakas funkcje wystarczy ze cos zaproponujecie wybierzecie odpowiedzialnego czlowieka inni sie zgadza i wasz klan bedzie dzialal

Wszystko bedzie odbywalo sie na forum turniejowym wszelkie informacje o turniejach spotkanich ligach czy mirrorach przez ta lige organizowanych, bedzie tez dzial ogloszen kazdy klan bedzie mogl dac tam ogloszenie roznakiego typu

rozgrywki bedo odbywaly sie - 1 tydzien 1 turniej oficjalny pcl + co 3 bedzie z nagrodami mamy taka nadzieje

wprowadzony zostanie ranking mamy taka nadzieje Klanow i Graczy

+ dodatkowo turnieje okazyjne i innego typu

sedziami pcl ld zostali wybrani

TTBAC-Azrael_Archang
BoD-Sz3jdi[BoD]
LsB-Refuge]LsB[
US-Slawo_US

jesli chcecie zeby ktos od was zostal sedzio mozecie zglosic jego kandydature jak forum juz powstanie a bedzie to 1 stycznia 2008 roku

link pod jakim powstanie bedzie www.PClxxx.com narazie nic tam nie ma ale sie pojawi

kanalem do tych rozgrywek jest kanal OP PCLLD.
z czasem bedzie tam bot 24h na dobe narazie w fazie testow ale niedlugo zagosci juz na stale

jak jakies pytania beda prosze o kontakt pod numerem gg 96 42 14 hefa
prosimy o aktywna pomoc pomysly dotyczace ligi uwagi na ten temat swoje spojzenie
i o pomoc w komunikacji miedzy wszystkimi klanami ld dlatego jak znacie kogos jakis klan ld jakis wolnych graczy pcl prosimy o przekazanie tej informacji mozecie rowniez reklamowac ten projekt na roznych forach dziekuje i zapraszamy na 1 turniej ligi ktory obedie sie okolo 10 stycznia dlatego mozecie sie juz przygotowywac

rozmawial z nami sar jako reprezentant ligi pcl

i powiedzial ze pracuja nad diablo centrum i maj nadzieje ze ta uruchomia w niedlugim czasie b sie z tego cieszymy ze bedzie mozna pograc duelki na fajnym poziomie i w dobrych imprezach d2 nasze forum nie chce stac sie alternatywa dla projektu ajana strickiera i reszty stanelo one jako potrzeba chwili bo pcl jak wiadomo teraz nie dziala i nie istniej dlatego my zrobilismy cos takiego w celu lepszej komunikacji i usprawnienia rozgrywek jak powstanie juz dluga oczekiwane forum pcl przez ich zalozycieli chetnie sie tam przeniesiemy jak to powiedzial sar i jak bedziemy potrfili i umieli pomoc to pomozemy

cytat z gg

sar 0:38:20
że PCL niedługo wraca, własnie instalowany jest soft na serwerze
sar 0:38:24
i będzie nowa stronka + forum
sar 0:38:38
i tam będzie można zrobić dział dla PCL Ladder, nie ma sensu tego rozbijać
sar 0:39:15
myslę, że Wy (tzn Ci którzy dotychczas) zajmiecie się sceną rankingową, najwyżej do pomocy Wam zostanie przydzielony ktoś ze sporym doświadczeniem
Ja 0:39:33
ok
Ja 0:39:39
jak powstanie takie cos
Ja 0:39:48
mozemy odstapic od tego
sar 0:40:23
bo wiesz, to jest pewne
sar 0:40:27
pieniądze zostały zebrane
sar 0:40:57
serw już jest kupiony, tylko jakiś człowiek wgrywa aktualnie rzeczy na serwer i to się przedłuża
Ja 0:41:19
i wogule ta usunac ale na dzien dzisiajeszy nic takiego nie ma i smie twierdzic przez pewien okres czasu nie bedzie a co do kontaktow stralem sie skontaktowac rozmawialem liczylem ze cos w tym kierunku zostanie podjete tak sie nie stalo i same to oosby chcace pograc duelki na poziomie sie zorganizowali i dlatego postanowilismy cos takiego stworzyc
sar 0:42:30
no kk, po prostu wypadałoby jakoś współpracować i żeby PCL od zewnątrz wyglądało na bardziej/lepiej zorganizowane i uporządkowane
Ja 0:42:37
a co do rozmowy nikt nie wyrazal sprzeciwu w tym stylu od zalozycieli zeby tego nie robic mowili ze sami cos rabia i ta powstanie i powiedzieli ze dobrze ze ktos to chce trzymac przy zyciu dlatego postanowilismy sie zorganizowac zeby cos pograc nie sluzy to jakiemus rozbijaniu tego wszytkiego
sar 0:42:49
hmm no przez dłuższy czas PCL praktycznie nie istniało, ale teraz to się zmienia
sar 0:43:11
kk
sar 0:43:40
nie no, chodzi głównie o to, żebyście byli gotowi jak powstanie forum PCLa (oficjalne) przenieść się tam całkowicie k?
Ja 0:44:30
oczywiscie ze tak jak ta powstanie bedziemy myslec jak ta rozwiazac a sar powiedz mi 1 kiedy to ma powstac bo powstaje i powstaje mowiac szczeze
sar 0:44:36
forum będzie postawione na dobrym serwerze, będzie można zrobić obszerną sekcje ladder tak jak to kiedyś było
sar 0:44:57
wiesz no, serwer został kupiony jakies 3 tygodnie temu
sar 0:45:04
2 tygodnie temu mniej wiecej doszły dane
sar 0:45:44
i od jakiegoś czasu ten człowiek wgrywa soft na serw, to trwa niestety dłużej bo to osoba z zewnątrz, na pcl nie udało się znaleźć nikogo kto by się tym zajął
sar 0:45:56
ajan miał nadzieje ze uda się przed nowym rokiem, prawdopodobnie nie jednak ;/

eatfood 

Wysłany: 2007-12-31, 10:16   

Imo wam nie wyjdzie, a jak wyjdzie, to nieźle rozkraczone
anyway, gl hf

Krulik 
Moderator
MUSK haksa

Wysłany: 2007-12-31, 11:27   

Najpierw zróbcie stronę i forum - potem zapraszajcie.

ARCHANGELS_CLAN 

Wysłany: 2008-01-01, 10:11   

chce ci powiedziec krulik ze jak ktos ma wydawac takie opienie lepiej zeby zamilczal ktos chce cos zrobic zorganizowac

sprawic zeby to wszystka ruszyla a ty od razu wyjezdzasz z prognozami ze sie to nie uda a forum jest juz w produkcji jak chcesz wiedziec a tym calym info chcemy aby wszyscy sie do tego przygotowali bo moze jak sam zauwazyles albo jeszcze nie szukamy skladu ktory by pomogl sie nam tym zajac moze dlatego to zostalo tutaj napisane

ale b wazna sprawa forum jest juz stawiane i najprawdopodobniej dzisiaj wieczorkiem ruszy na nowy rok

jest taka prosba aby Klany ld jak i Nld grajace pcl zglosily sie do mnie jesli oczywiscie chca

umiescimy linki do nich na anszym forum i bedziemy utrzymywali kontakt wszystka w celu poproawy komunikacji i grywalnosci dlatego zapraszam do kontaktu ze mna moze jestes masterem jakiegos klanu chcesz aby twoj klan uczestniczyl w naszej lidze-na zasadach pcl daj mi znac

hefa 96 42 14

David-one 
Retired

Wysłany: 2008-01-01, 14:19   

To nie krulik, tylko eatfood, pozatym nie przejmuj sie nim, on zawsze wszystko krytykuje i skazuje na niepowodzenie, ja zycze wam powodzenia.

ARCHANGELS_CLAN 

Wysłany: 2008-01-02, 11:43   

Witam

chce was poinformowac ze juz nasze forum ruszylo narazie na serwerze testowym ale planujemy jego przenosiny

jesli chcecie mozecie sie tam zarejestrowac bez obawy o utrate danych gdzyz jak bedziemy je przenosic poprzez backup. wiele jeszcze jest do zrobienia dlatego jesli ktos z was chcial by pomoc bedziemy wdzieczni

http://lord.i15.eu/strony/pcl/

zapraszamy

administracja forum

Krulik 
Moderator
MUSK haksa

Wysłany: 2008-01-03, 14:04   

Właśnie, ja tylko mówię, że nie dzieli się skóry na niedźwiedziu, a skoro już jest to dobrze. Jak need pomocy to możecie napisać do mnie. Co do startu to spróbuję ze brać ekipę.

ARCHANGELS_CLAN 

Wysłany: 2008-01-10, 05:35   

fajnie ze zbierzesz ekipe

zapraszamy na turniej 3 vs 3 draft kazdy zapisuje sie osobna i losowymi zespolami sie gra - tak w skrucie

Dravius 
PCL, ld player

Wysłany: 2008-01-18, 15:27   

Takie pytanko. Kto z was (TTBAC) ma tutaj ten nick? (Archangels_Clan)

Odpowiedz do tematu