Witam mam problem mam orginal wersje diablo i gdzies zapodziala mi sie plyta no i wyskakuje mi wloz plyte do cd-romu morze ktos pomuc? dokladnie czytalem tematu juz na tym forum lecz dalej nie wychodzi mógl by ktos pomuc?
nie wiem czy byloby ty legalne i czy tak mozna ale moze po prostu sciagnij sobie d2 z internetu i wpisz swoj oryginalny cd key a jak to nie podziala to nie wiem :F moze kup nowe ?
To nie jest dzial o Diablo 2, jeszcze jeden taki post i warn
o lol nie zauwazylem ze to hellfire sorry
Ostatnio zmieniony przez Noktis 2007-09-29, 19:18, w całości zmieniany 2 razy
- Odpal sobie z diablo saver'a diablo z dysku (potrzebny plik diabdat.mpq)
- kup nowe (kosztuje 49zl)
- pozycz od kolegi
- zrob/sciagnij obraz plyty i odpal z virtuala
- sciagnij diablo no cd od Noktisa
etc
Też miałem problem z orginalna płytą .Po zainstalowaniu gry z dodatkiem nie mogłem odpalici gry mimo że płyta była w CD -romie.Musiałem więc oddac płytę do sklepu .
Czy ktos mi powie co mogło zakłucać włączenie gry???????????
A co ci pisze, ze jakiej plyty nie ma w napedzie? z Diablo Czy z Hellfire? Chyba przestane odwiedzać to forum... i odpisywać na tak głupie problemy. Vo skoro pisze Ci żebyś włożył do napędu Diablo CD a ty wkładasz Hellfire CD... to juz nie wiem... może naucz się czytać? Ehh szkoda klawiatury psuć na pisanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum