Juz po uruchomieniu urzekla mnie muzyka poprostu swietna to musze przyznac.
Lecz potem troche mnie scielo jak zauwazylem ze NPC sa inni tzn moim zdaniem troche gorsi...
Nastepnie poszedlem zwiedzic mape zauwazylem jakis posag jak sie najezdza na niego to sie "zapala" lecz nic nie mozna zrobic,potem po 2 stronie czarownicy jest studnia tez tam nic nie ma moze to potem...
Troche szkoda ze nie mozna "biegac" postac moze by szybciej chodzila przez to gra nie bylaby taka wolna.
Nie wiem czy tak ma byc ale jak sie idzie kolo studni tam gdzie jest Cain to mozna przez Nia przejsc tak jak by jej nie bylo.
Troche szkoda ze nie mozna "biegac" postac moze by szybciej chodzila przez to gra nie bylaby taka wolna.
To nie jest d2 i w zupełności wystarczy chodzenie.
hybrid_theory napisał/a:
Nie wiem czy tak ma byc ale jak sie idzie kolo studni tam gdzie jest Cain to mozna przez Nia przejsc tak jak by jej nie bylo.
To jest taki malutki bug, pjawia sie gry mamy zadanie z zatruta wodą, w innych pzypadkach tego nie ma, Zresztą j mod jest robiony pod multiplayer a nie pod singleplayer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum