Pewnego zaje..... dnia zagrałem se w D2 i tak se pomyślałem że wejde se na gre polska żeby powalczyć a to że mam cały set ik to nik nie chciał walczyćktoś wyzywal wszystkich od ciotów i ja pod pretekstem że przezywa mnie to walnąłem mu wrogość i go zabijałem i tu sie zaczyna zabawa pewien druid stał ze mną i go zabijalismy no i tak ze 20 razy i mi się znudziło wiedz przestałem no i przylazł hamer jak ja ich nie nawidze zabił mnie wiecie czemu MŁOTKI!!!!!! i ten sam druid pilnowal mego ciała i nie dawał dojść z tym hamerem a wcześniej druid mowił żebyśmy byli przyjaciółmi i byliśmy przez pewien czas...
Po przeczytaniu waszych odpowiedzi po pierwsze dochodził bral swoje zwłoki i wtedy go zabijałem po drugie nie piłem eliksirów nie biore kasy a po trzecie sam sie o to prosił a po czwarte CO WY WIECIE O ZABIJANIU
Nie patrzcie na błędy bo nie jestem orłem z polskiego:)
Ostatnio zmieniony przez karolafaltowski 2007-11-30, 12:57, w całości zmieniany 2 razy
Jeden z pierwszych dueli w karierze. Oczywiście free duels. Na początku to wielka radość. Kilka rad:
Nie zabija się człowieka idącego po zwloki
Nie zabiera się pieniędzy ze zwlok
Nie wolno pic miksturek
Jak ktoś tak robi to trzeba olać tą grę
Jak ty tak robisz to cię wyzwą od noobów i będą mieli racje
_________________ Będziem pić Tyskie aż Żywcem sie Okocim.
NK sucks. Poza tym to chyba były jakieś nisko lvlowe duele jak bali się barba z setem IK
_________________ NEXTO.pl - KONKURS. Do wygrania nagrody o wartości ponad 2000 zł !!! Wystarczy podać swój e-mail i czekać na szczegóły.znajdziesz na dole strony
"a to że mam cały set ik to nik nie chciał walczyć" ohoho wyyyypas XDD łał
ja sie zawsze zastanawialem co takie zwyczajne n00by robia w wolnym czasie ^^ hah to juz wiem o ja pfff .... sory ale moje zdanie na takie cos to .. patologia -.-
Wysłany: 2007-12-01, 00:40
orli fascynujące imo, jak ktoś mi robi nk to krew mnie zalewa, uważam ze to jedna z najgorszych rzeczy jaka może cię spotkać na free duels -.- nie ma sie czym chwalić iso ~~
_________________ Lilith666 1:53:26
opowiedz mi jakis kawal xP
Melćma 1:53:47
k
Melćma 1:53:50
rolson jest fajny
Lilith666 1:53:54
XDDD
Lilith666 1:54:02
dobre zapodaj dalej xP
http://img98.imageshack.u...nolifexdlo1.jpg
Taką przygodę to se w d*** wsadź. Gdzie tu jakaś przygoda jest??!! Nie można robić tak, że nie pozwalasz kolesiowi dojść do ciała, bo to zwyczajne oszustwo. Dobrze, że chociaż nie zabierałeś forsy ze zwłok tego kolesia.
Dla mnie to -10/10.
_________________ Nazywam sie Czesio i opowiem Wam bajke:
Był sobie taki Kóba co zaczął grać w D2...
...no i on wtedy zaciukał Baala na Cheló i pszeszet gre. Dzienkuje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum