Wysłany: 2007-11-17, 10:44 Moja tajemnicza przygoda :O
Wchodze kiedys do gry "Gieb mi fri plx" i patrze a tu necro lezy na lezaczku i sie opala w 2akcie... zapytalem sie go jak on to zrobil i nagle zamienil sie w andariel i przez portal przyszedl mef, dia i baal :O nie wierzylem w to ale to prawda... byla wtedy przy mnie sasiadka ktora przynosi mi pizze co 10min i daje dotkac cycki ale to tak na marginesie.. no i oni zaczeli do mnie pisac ze albo wyjde z gry albo zgine... wtedy wrzucilem wszystkie itemki szybko do skrzynki zeby mi nie wypadly jak zgine i zaatakowalem dia moim kafarem bo jestem soso oczywiscie... no i ukradlem mu palec od stopy... potem andy ugryzla mnie w czolo ale moja soso ma skill zelazna skora i nic mi nie zrobila... baal probowal dobrac sie do mnie z uwagi na to ze mam krotka spodniczke ale uzylem czaru zelazna dziewica i baal sie przestraszyl i sie wylogowal... pokonalem ich wszystkich i potem wypadl mi przedmiot co sie nazywal "Serce Nooba" oczywiscie wszyscy wiedza ze noob oznacza miszcza i teraz kazdy na bn czuje do mnie respekt...
_________________ nowy grac LD/ stary wyjadacz nld
gratuluję, ale jak to necro się opalał? imo on blady i wcale nie chce mieć opalenizny dziwne
moze on sie nie opalal, tylko smazyl?
Gioker napisał/a:
teraz kazdy na bn czuje do mnie respekt...
do mnie tez, jak wchodze na lol-x swoja slawna postacia to od razu dostaje squelcha xD
A tak rly- ID jest juz tak splebsiale, ze ten topic nic nie zmieni.
Nie Arku? ;x
Żallll to forum schodzi na psy dzis juz czytam jakies wymyslone historyjki poraz trzeci... czy to taka radocha napisac cos glupiego? za takie cos powinno sie bana dostac.
_________________ Gdybym wyłączył wszystkie serwery WoW'a i Tibii, powrównywali by mnie do Hitlera...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum