Wysłany: 2007-11-17, 09:29 Tajemnicze przejście do którego pasuje HellHole Key
Pewnego zrytego ,deszczowego dnia postanowiłem pograć w Diablo.Wbijam na BN.Wchodze do gry o nazwie ,,Sami Swoi".Z tego co widziałem grał tam druid bez nicka(dziwne) z 90lvl.Pomyślałem sobie że da mi itemki jakieś albo co ;p.Biegam po I akcie i pod koroną drzew jest dziura.Wszedłem do niej i otworzyłem portal ,ponieważ nie wiedziałem co tam grasuje.Był jeden potwór którego ubicie zajeło mi ok. 5minut.Wypadł z niego sekretny klucz HellHole Key.Ide dalej z ciekawością.Doszedłem do miejsca gdzie była wielka dziura ,i dziwna skrzynka (coś w podobie kostki horadrimów).A po drugiej stronie stał druid bez nicka.Więc pytam ,,PL''? On na to że tak.Kazał mi włozyć do skrzynki 20zwojów teleportacji,HellHole Key i miksture życia.Tak zrobiłem.Otworzył się portal wszedłem w niego i znalazłem się po drugiej stronie u druida.Podszedłem do skrzynki obok niego i wypadła mi czysta runa bez nazwy.Po identyfikacji okazało się że runa daje po 15!!! Umiejętności do wszystkiego ale wygasa za 5dni.Druid zniknął a ja zaciekawiony runką wyszedłem z gry.Było to ok. rok temu.Do tej pory nie mogę już znaleźć tego przejścia.Być może sekretny druid miał tajemnice na otwarcie go.................nikt o nim nic nie wie ;/
_________________ ,,Mimo wszystko zabiję diablo'' Powiedział chłopiec z 15lvl.Udało mu się.
Ostatnio zmieniony przez MR-Barto 2007-11-17, 09:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum