No wiec wirusa nie ma a jak sprawdzić czy ma osunięty plik to nie wiem ani jak sprawdzić czy plik jest większy pomocy Pomocy co mam zrobić w tej sytuacji Mozę przez to że dostałem bana i minęło dopiero 3 tygodnie ??
Jesli masz orginala, problemu nie powinno byc zadnego.
- Jestes pewny ze nie ma wirusa ? Uzywales dobrego antywirusa, skanowales komputer, uzywales Hijackthis ?
- Moze bledy w systemie ? Zle prowadzony system robi rozne babole z grami.
- Tak jak inni pisali 10x zrob reinstal gry > poprzez battle.net z gry sciagnij patche, musi dzialac, chyba ze ktorys z powyzszych czynnikow zawiodl.
- Jesli nadal masz problem polecam Simsy.
[ Dodano: 2007-10-14, 10:12 ]
- Nie mam Wirusa Skanowałem avastem a nawet zrobię to odnowa powiedz tylko jaki plik przeskanować
- Te błędy w systemie usunąłem wszystkie mody teraz tylko w SA ( San Andreas ) mam moda
Wysłany: 2007-10-14, 10:07
GORN123 napisał/a:
- Ten reinstal jak to zrobić przez battle.net ??
Nie wiem czy sie smiac czy płakać. Usuwasz gre, instalujesz od nowa, uruchamiasz, klikasz przycisk battle.net, sciaga ci sie patch wtedy i instaluje, grasz i elo
// Sry, but im owned xDDD // - ROLSON
_________________ FENSHE som OK!
Ostatnio zmieniony przez Rolson 2007-10-14, 10:50, w całości zmieniany 1 raz
GORN123 polecam przeczytac to co pisze Tobie Endriuman i paru innych uzytkownikow przynajmniej 10x bo nie rozumiesz tego co czytasz.
Rozumiem mlody wiek, ale zachowujesz sie jak 8 latek. (przynajmniej ja w Twoim wieku pisalem sensowniej i lepiej czytalem ze zrozumieniem)
W kazdym razie odpowiedz Ci juz udzielono kilka razy, ja bym sie tu zastanowil endri nad eotem bo psycha Ci siadzie, albo mi od spamu na gg
_________________ Nieaktywny na scenie d2.
Aktywny na scenie plemion - s7
Od czasu do czasu gram w sc/q3/warh-dow
zapraszam na moje GG tam wszystko opowiem czytałam już to 50 może więcej razy i nadal nie rozumiem kilku punktu pisze np jak przeinstalować przez BATTLE.NET a odpisuje mi ze porostu instalujesz. To poco najpierw napisał mi ze przez battle.net co ?? Mógł napisać od razu porostu usuwasz i instalujesz od nowa a nie prze instalacja przez battle.net xD
To i ja dorzuce swoje pytanie do tego watku.
Diabelka oryginalnego jeszcze nie mam. Planuje zakup w przyszlym tygodniu - aby wreszcie pobawic sie on-line. Ale nurtuje mnie jedna rzecz.
Obecnie mam zainstalowanego D2 na 2 komputerach. A scislej - na jednym (domowym) gra jest zainstalowana, na drugim - (sluzbowym) skopiowana. Zazwyczaj gram na sluzbowym - bo wygodniej a i pograc mozan podczas roznego rodzaju wyjazdow.
Pytanie moje brzmi: Czy mam szanse, aby oryginalna wersja, (za czym idzie weryfikacja na battle.net) zadzialala bez instalacji? - czyt: bez wpisow do rejestru.
Ma ktos mozliwosc przetestowania takiej opcji? Bo jesli nie dziala, to nie ma sensu wydawac pieniedzy na cos, z czego nie bede korzystal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum