Siemka all opowiem wam historje która w d2 przydażyła mi się na przełomie majaczerwca tego Roku czyli jakies 6 miesięcy temu.
Wstęp;
W Maju 2007 ( koło 10 ) przyszło mi orginalne d2 ( tak długo wyczekiwane ) , pewnie bym miał je wcześniej ale co z niego jak internetu nie miałem, no ale wkońcu przyszło dzwoni koles z dhl mówi że stoji pod hatą z grą , ja mówie żeby poszedł na hate tam stary będzie to mu da kase i wogóle o co mu chodzi myśle -zostaw gre i spadaj tylko co tak długo . No dobra -mnie w domu nie ma , dlaczego -Pracuje jak wiekszość .Siedze w robocie tego dnia i myśle , tam już d2 czeka na mnie a ja musze siedziec w tym burdelu ale dobra , jak bym nie siedział to na diablo bym nie miał . Wchodze do domu Diablo leży ,myśle nareszcie ,siadam na kompa instaluje orginalna płytke -odziwo działa myśle lepiej być nie może i pierwszy login , hasło , wybieram postać i zaczyna się jazda czyli otwarta gra w d2 ( b n ).- TAK ZAPEWNE KAŻDY ZACZYNAŁ
ROZWINIĘCIE;
No i dobra ,zaczynamy podłanczam się do gry ,grałem wtedy baba którym ostatecznie doszłem do 30 lv -najgorsze były skruty jakie używaliście need -oki to rozumiem ale ; eni , wp, ng, items , pgm , noob, to tylko niektóre z tysięcy , myśle sobie to chyba nie dla mnie gra .Jestem wytrwały pomyślałem , opanuje to . Stwierdziłem że ten baba jest za cienki i zaczełem czarke robić - ktoś powiedział że zielone przedmioty są fajne i żebym je zbierał -oki pomyślałe. Pare znalazłem ( ale byłem zadowolony), pare dostałem i wkońcu przyszedł czas że miałem cały eq tych zielonych przedmiotów -myślałem że jestem bokaty a to bły itemy typu sigona buty czy sierp anioła . Wkońcu dostałem Armor tranga za free to juz wogule myślałem że jestem bogiem w tej grze , no ale nic gra zaczeła wkręcać i doszłem w ten sposób na tej postaci do 75 lv ( zaznaczam że na tych strasznych itemach) . Pewnego razu siedze sobie tą czarką na czacie a koleś rzuca hasło - kto chce do klanu niech wchodzi na gre ( nie pamietam jaką ) , -no to sobie myśle poznam nowych znajomych bedzie extra. Wchodze na gre , przywitaliśmy się on pyta jaki mam najwiekszy lv , ja mówie że ta czarka , on mówi że aby być w klanie musze być poniżej 3000 miejsca w rankingu- myśle sobie i mówie mu że chyba ja nie jestem w żadnym , a on na to że każdy jest , oki myśle , pytam jak to sprawdzić , on na to żeby ..... ( coś tu wpisywałe) hasło i nick - mój , ja raz wstukałem , drugi pare razy no i nic , mówie mu że nie działa on do mnie wpisz dokładnie no i wpisałem poraz któryś aż wkońcu uciekł z gry! Ja też za chwile wyszłem z niej ale juz do nastepnych nie mogłem się podłonczyc , czułem juz że coś frajer narobił , wkońcu mnie wywaliło z bn , nie mogłem się zalogowac -złe hasło , i wtedy wiedziałem że się wrypałem . Reseta kompowi zrobiłem , weszłem na gre a itemów nie było - nawet sobie nie wyobrażacie jakiego doła miałem , już myślałem żę to koniec mojej przygody z d2 tak się wkurzyłem ale zrobiłem nowa i to mnie podtrzymało na duchu.
ZAKOŃCZENIE
Teraz to się śmieje z tej histori ,bo to zaledwie lipne itemy były ,teraz nawet tego nie podnosze ale naprawde wtedy to był mój dorobek i ktoś mi go zwyczjnie ukradł a ja robiłem na to cieżko . Tak że UWAGA NA OSZUSTÓW , nie śmiejcie się z tego że im hasło dałem , wtedy nawet nie myślałem pojęcia że tam kogoś można obrobic ale sam się przekonałem , pozdro i oceniajcie to moja pierwsza wypowieć większa na imperium
-Pracuje jak wiekszość .Siedze w robocie tego dnia i myśle , tam już d2 czeka na mnie a ja musze siedziec w tym burdelu ale dobra , jak bym nie siedział to na diablo bym nie miał .
Bardzo dziwne sformułowanie jak na kogoś, kto ma 37 lat.
Cytat:
Tak że UWAGA NA OSZUSTÓW
Dobry morał. Szkoda że podobnych jest bardzo dużo.
Cytat:
pozdro i oceniajcie to moja pierwsza wypowieć większa na imperium
Za błędy ortograficzne, stylistyczne, ogólną estetykę i monotnność w przebiegu akcji to będzie dwójka z minusem.
Za błedy ortograficzne sorki ,pisałem tekst wieczorkiem ale wysłałem dopiero na drugi dzień i nie sprawdzałem czy poprawnie pisałem . A z tym wiekiem to też pomyłka , musze go zmienić, mam 20 lat . Dzięki chłopaki za szczere komentarze
Jak się straci rzeczy to nie można się poddawać, ja znam ludzi co się dawali po 3 razy zrobić w ten sam sposób -.-
_________________ Co to jest? Małe, czerwone i kwadratowe?
Mały czerwony kwadrat.
<-to powinno się zrobić z podpisem Kalisza bo mój jest śmieszniejszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum