Witam,
W poniedziałek przyjdzie mi oryginał Diablo II (Platynowa Kolekcja), czyli Diablo II + LoD i to wszystko po polsku. I teraz nie wiem jak to z tymi patchami zrobić. Czy zacząć po koleji od pierwszego do ostatniego, czy wystarczy jak zainstaluje najnowszy, to te starsze "będą w nim"? I czy jak zainstaluje Diablo II a potem LoD to czy mam instalować patche i na Diablo i na LoDa bo wiem ze sa dwie wersje... Bardzo prosze o odpowiedz, i tak wiem to wkurzajace pytanie.
jak zainstalujesz zwykle d2, masz patch 1.00, jak zainstalujesz loda, masz automatycznie 1.07. Aby grać na bn, niezbędny jest patch 1.12b który automatycznie Ci się ściągnie jeśli będziesz próbował się połaczyć z bn. Możesz oczywiście grać na innych patchach ale tylko na singlu lub tcp/ip.
glubisz napisał/a:
jak zainstaluje najnowszy, to te starsze "będą w nim"? I
nowszy patch zastępuje poprzednie, nie musisz każdego pokolei ściągać ;f, najnowszy patch zawiera wszystkie poprzednie poprawki + wlasne
_________________ Jesteś nowy i szukasz pomocy? - 4341954
666 postów - 10-10-07 19:05
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum