Wysłany: 2007-09-15, 09:31 Nie dziala bramka europe cz II
Chodzi o to, ze jak naciskam na battlenet europe to nie wlacza mi sie to gdzie jest login i haslo tylko po kliknięciu pisze mi, ze nie mozna sie polaczyc z battle.net . To oznacza, ze dostalem bana , czy mi z jakiegos innego powodu nie dziala , bo inne bramki dzialają normalnie. Prosze moderatra aby narazie nei zamykal tego tematu. Chcialbym rowniez dodac, za na europie pisze mi takie cos : "Nie mozna polaczyc sie z Battle.net. Jesli uzywasz modemu zkontaktuj sie z dostawca.Dalsze informacje na stronie www.battle.net/support/errormessages". Niewiem dlaczego ale inne brami działają normalnie
overlord_666
Wysłany: 2007-09-28, 09:48
mam ten sam problem, tylko EUROPA nie dziala, ile z reguly takie bany trwaja??
A ja mam troche inny problem kiedy w Diablo 2 LoD klikam Battle.net wyświetla mi sie że battle.net nie może dobrze odczytać używanej przez zemnie wersji programu co mam zrobić ??
[ Dodano: 2007-10-11, 12:12 ]
Przepraszam za spam ale wyświetla mi sie dokładnie tak Battle.net nie może poprawnie rozpoznać uzywanej przez ciebie wrsji programu
ja mam 1.11 ale do orginalnej wersji da sie pobrać nowego pacha ??
aha opisz mi ten punkt
2. Zresetuj listę serwerów, w tym celu postępuj zgodnie z poniższą instrukcją
a) Kliknij Start->Uruchom, w oknie Uruchom wpisz polecenie regedit
b) Odnajdź i usuń następujące klucze: HKey_Local_Machine\Software\Battle.net
Otworzyłem w oknie ale nie wiem gdzie wpisać ten regedit
[ Dodano: 2007-10-12, 18:22 ]
Gdy klikam na battle.net wyświetla mi sie " Battle.net nie może poprawnie odczytać używanej przez ciebie wersji programu " co mam zrobić nie chce = kłamać gra jest oryginalna klucz też ale bawiłem sie programami na single Player oczywiście wiec : Map hack , Hero Editor i Udie Too Co mam zrobić Pomocy POMOCY
[ Dodano: 2007-10-13, 17:06 ]
Ale forum najwięcej odpowiedzi 5 ludzie którzy nigdy nie pomagają i sie nie udzielają POMOŻE MI KTOŚ CZEKAM NA GG 251510 PLZ pomocy
[ Dodano: 2007-10-13, 18:00 ]
mam tego patcha a jezeli ten loder to lod to tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum