Latka, o ktorej mowie to: Forever Mod Patch 1.1
Nie mam pojecia, czy w zamierzeniu autora miala tez naprawic opisywany bug. W moim przypadku pomoglo Choc dla poczatkujacej postaci - jak dla mnie - wciaz jest za duzo potworow. Ale to taka sobie subiektywana opinia.
coz...mod super (resp ziomu¶!) ale nie podobaja mi sie wszelkie zmiany graficzne (panel, menu, ekwipunek(!), npc itd.) gram juz w d2 od dawna i przywykłem do oryg. grafiki. jest opcja by jakos to omin±ć, pozostac przy grafice oryginalnej a zmiany ktore mod wprowadza pozostaly?
Jest. Wchodzisz w katalog Diablo\Katalog Moda\Data\Global\ i tam jest katalog items. Usuwasz go i masz już orginalne grafiki.
Przykładowa ¶cieżka: C:\Program Files\Diablo II\FOREVER Mod\Data\Global\Items
ok, dzieki bardzo, jest wszystko cacy ale trapi mnie jeszcze cos bardzo dziwnego... z tylu potworkow ile juz ubiłem (a ich ilosc pozwolila mi na zdobycie 11lev po przebiegnieciu pierwszego obszaru wraz z siedliskiem lol) wypadaja tylko i wylacznie szczekowe kaptury, jastrzebie helmy, tarze, separowane glowy, strzaly, belty, mikstury, gemy, talizmany, zwoje, klucze i kasa... nic wiecej z krwawej orlicy wypadl mi szczekowy kap i 6 kołczanow strzal o co chodzi? ave
[ Dodano: 2007-10-12, 10:34 ]
i tak k'woli scislosci - nie instalowalem patcha 1.1 do moda (wyskakuje jakis blad) i nawet bawic mi sie w to nie chce bo taka jazda z tak duza iloscia potworkow to czysta przyjemnosc co to wypadajacych itemkow to robilem juz reinstall moda jak i calej gry...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum