tak te dwie zbroje sa bardzo dobre, eni jest bardziej przydatna na free duels, tele czesto potrzebne, jednak na pcl nie mozna i wtedy widzimy szanse dla coha, wlasciwie to mozna uzywac ich zamiennie w zaleznosci od potrzeb - umozliwi nam to taki fajny amu jakim jest +3pc +xx str, ja mam np. tylko 2 pc 27 str i 6 cold res (rare), duzo nie tracimy a zyskujemy str imo najmniejszym kosztem, na casterow mozna zakladac coha i ogolnie itemsetup pod resy, na melee nn resa wiec dr, blok i dmg co staralem sie uwzglednic w opisach walk
Blizzard_Sorc napisał/a:
Krulik wada conva: po przelaczeniu ze zbawienia czy innej aury/ataku conv wymaga czasu by "przeskoczyc" na przeciwnika nieprawdaz? Troche mnie to martwi i ostatnio robie szarze z convem zamiast medi... Wypowiedz sie na ten temat takze
tu chyba nie ma problemu, biegniesz na medi jak jest bezpiecznie bo mana szybko spada, jak na mapie sie pojawia (np. blizzka) to wtedy zbawienie, gdy pusci blizza (odstep zawsze ten sam miedzy blizzami) wtedy conv i trzeba chwile poczekac, tzn biec np. wzdluz niej, wg mnie nie ma z tym problemu, gdyz ten czas jest krotki i zanim zdazymy uchwycic oppa w nl lub blisko niego conv juz pewnie zadziala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum