i proszę o radę co do mojej czarki
1. co mam zrobiżebym miał większe szanse na przeżycie.
2. kto to jest shmiter (czy jakoś)
3. kim na Sp bm dał na pewno rade w UT
4. takie offtopowe może pyt ale gdzie dropic na sp seta talt jak mam już rzge helm i pas...
Smiter to taki paladyn który walczy za pomocą pchnięcia tarczą pełno strategii na temat tej postaci znajdziesz na phx.
Honda14 napisał/a:
4. takie offtopowe może pyt ale gdzie dropic na sp seta talt jak mam już rzge helm i pas...
Jeśli chodzi ci o to gdzie można znaleźć coś z setu tala to polecam drop-calculator a tak od siebie dodam ,że wszystko poza zbroją leci dobrze z mefa a zbroja moze wypaść z jakiegoś superunikatowego potworka w Akcie 5.
No i jeszcze wdam się w polemikę z David-one i powiem że zealot też sobie może poradzić w Uber Tristram
ale dla mnie pchnięcie tarczą jest słabe
a smiterem nie bedzie pal ktory bije z zapał+fanatyzm ? (może inaczej załozny ze nie robie smitera tylko pala zwyklego... i bije zapal + fanatyzm dam rade na UT ? na SP oczywista)
ktoś niech mnie przekona why smiter jest taki dobry i na SP dam rade Uber bez wiekszych problemow
Nie powiedziałbym że pchnięcie jest słabe z exile i griefem potfafi zadać spore obrażenia a jeśli masz na sobie gniew lorda i gore ridery to często idą krytyki, z zealotem (paladyn o którym piszesz zapał + fanatyzm) sprawa jest o tyle trudna że ubery bardzo ciężko trafić nawet z durzym Ar a pchnięciem trafisz zawsze. W tristram zealotem na pewno poradzisz sobie z Diablo i Baalem ale z Mefem może być ciężko. Oczywiscie nie namawiam cię do smitera (sam mam na singlu pala zealota i sieka równo wszystko co się nawinie ale na uber mefa przeżucam się na pchnięcie ). I jeszcze apropo's tego:
Honda14 napisał/a:
a smiterem nie bedzie pal ktory bije z zapał+fanatyzm ?
to jest Diablo Klon, bedzie tylko jeden Diablo, bez Mefista i Baala, to nie jest Uber Tristram. Ten Diablo Klon moze byc zamiast unikatowych potworkow, ale nie tych z questow, czyli takich co zawsze sie pojawiaja np: Rakanishu (Kamienne Pole), Gorejacy Trup (siedlisko zla), Eldritch itp. Jest on oczywiscie wiele trudniejszy od Diablo zwyklego pz. Pieklo, i nie rzuca po zabiciu Torcha, tylko talizman Annihilus. Wiecej szczegolow znajdziesz tutaj
_________________ ------------------------------
www.forgottensands.eev.pl
-------------------------------
Forum Skonczone! Rejestrowac sie plx.
po instalacji tego plugina i wpisaniu tego co podane na pierwszej stronie tego tematu poszedlem na hrabine poszukac klucza u hrabiny... (na piekle ofc) jak bylem na 3 lub 4 poziomie topokazal sie napis ze diablo ktoczy po ziemi... zdziwilem sie... podobno trzeba sprzedac soje (tu aqrat kluczyki) wbijam na 5lvl ubilem pare stworkow biegne do hrabiny a tu bezkitu diablo... zielony dc ofc... bilem go sporo czasu ale wkoncu wypadl mi ten talizman ale bezkitu zadnych kluczykow nie sprzedawalem pozniej hrabine zabijalem z 5 razy ale kluczyk nie wypadl... czy ja robie cos zle? zreszta fajnie... napisane jest ze dc niby 6 razy sulniejszy od diablo na piekle a ja go bez wiekszego problemu ubilem na 84lvl tylko ze dluuugo go bilem
Tak jak Na CBN, DC może pojawiać się losowo i gracz nie musi sprzedawać SOJI, czy kluczy w przypadku PLUGY.
Mi DC pojawiał się już w różnych miejscach (Kazamaty, koło Mefa, tam gdzie Radament, tam gdzie Hrabina, )i wcale nic nie robiłem , a najbardziej zaskakujące miejsce to Góra Arreat. Szedłem sobie PALEM też 84lvl(albo wtedy 83) z nódów zabić 3 strażników,na górze Arreat, a tu nagle DC pojawił się. Fajnie, gdyż dzięki Plugy można potestować swe postaci i zobaczyć , różne miejsca gdzie się pojawiaDC, ha ha może powstać nowy temat, gdzie pojawił Ci się DC-jakieś nietypowe miejsce ...:)
Cześć mam problemik z patchem plugy z tego tematu. Wypakowuję all do diablo folderu, wypakowywuję instalator, instaluję, kopiuję tekst do plugy.cfg klikam na plugy.exe i teraz powinien się chyba uruchomic diablo ale się nie uruchamia. Jak odinstaluję plugy to jak klikne na ikone Dia to normalnie się włącza. W czym tkwi ten błąd? Dzięki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum