..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
!!--Plugy v7.01--!!
Autor Wiadomość
Honda14 
Poszukiwacz

Wysłany: 2007-09-07, 16:38   

jestem uparty i chcem uber przejś czarką
http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=37789
(link do tematu) up

i proszę o radę co do mojej czarki
1. co mam zrobiżebym miał większe szanse na przeżycie.
2. kto to jest shmiter (czy jakoś)
3. kim na Sp bm dał na pewno rade w UT
4. takie offtopowe może pyt ale gdzie dropic na sp seta talt jak mam już rzge helm i pas...

zapraszam na forum :)

David-one 
David-PR0ne :] ~~

Wysłany: 2007-09-07, 20:22   

Honda14 napisał/a:
3. kim na Sp bm dał na pewno rade w UT
tylko i wylacznie smiterem/wilkolakiem
Honda14 napisał/a:
. takie offtopowe może pyt ale gdzie dropic na sp seta talt jak mam już rzge helm i pas...
nic z tego nie rozumiem ;x
Honda14 napisał/a:
estem uparty i chcem uber przejś czarką
nie przejdziesz, chyba ze masz botda na singlu.
Forum Skonczone! Rejestrowac sie plx.

Taktyka na Zeala

Honda14 
Poszukiwacz

Wysłany: 2007-09-07, 20:30   

a kto to smiter? i jaka taktyka na niego...i jakiej czesci odniosnie seta tala nie rozumiesz?

Krzaku 

Wysłany: 2007-09-08, 00:58   

Honda14 napisał/a:
a kto to smiter? i jaka taktyka na niego...

Smiter to taki paladyn który walczy za pomocą pchnięcia tarczą pełno strategii na temat tej postaci znajdziesz na phx.
Honda14 napisał/a:
4. takie offtopowe może pyt ale gdzie dropic na sp seta talt jak mam już rzge helm i pas...

Jeśli chodzi ci o to gdzie można znaleźć coś z setu tala to polecam drop-calculator a tak od siebie dodam ,że wszystko poza zbroją leci dobrze z mefa a zbroja moze wypaść z jakiegoś superunikatowego potworka w Akcie 5.

No i jeszcze wdam się w polemikę z David-one i powiem że zealot też sobie może poradzić w Uber Tristram

Honda14 
Poszukiwacz

Wysłany: 2007-09-08, 11:06   

ale dla mnie pchnięcie tarczą jest słabe :/
a smiterem nie bedzie pal ktory bije z zapał+fanatyzm ? (może inaczej załozny ze nie robie smitera tylko pala zwyklego... i bije zapal + fanatyzm dam rade na UT ? na SP oczywista)

ktoś niech mnie przekona why smiter jest taki dobry i na SP dam rade Uber bez wiekszych problemow

Krzaku 

Wysłany: 2007-09-08, 18:21   

Nie powiedziałbym że pchnięcie jest słabe z exile i griefem potfafi zadać spore obrażenia a jeśli masz na sobie gniew lorda i gore ridery to często idą krytyki, z zealotem (paladyn o którym piszesz zapał + fanatyzm) sprawa jest o tyle trudna że ubery bardzo ciężko trafić nawet z durzym Ar a pchnięciem trafisz zawsze. W tristram zealotem na pewno poradzisz sobie z Diablo i Baalem ale z Mefem może być ciężko. Oczywiscie nie namawiam cię do smitera (sam mam na singlu pala zealota i sieka równo wszystko co się nawinie ale na uber mefa przeżucam się na pchnięcie :) ). I jeszcze apropo's tego:
Honda14 napisał/a:
a smiterem nie bedzie pal ktory bije z zapał+fanatyzm ?

Nie to nie tak odsyłam do http://www.diablo.phx.pl/?s=slownikbn
Straszny offtop się zrobił więc polecam ci strategię http://www.diablo.phx.pl/?s=pro_zealot tam znajdziesz odpowiedź na większość pytań.

Honda14 
Poszukiwacz

Wysłany: 2007-09-09, 17:13   

Sprzedaje keye i pisze ze diablo kroczy po ziemi...Powinien chyba jakis tp sie otworzyc czy co?

David-one 
David-PR0ne :] ~~

Wysłany: 2007-09-09, 18:49   

To juz inna sprawa z
Honda14 napisał/a:
pisze ze diablo kroczy po ziemi...
to jest Diablo Klon, bedzie tylko jeden Diablo, bez Mefista i Baala, to nie jest Uber Tristram. Ten Diablo Klon moze byc zamiast unikatowych potworkow, ale nie tych z questow, czyli takich co zawsze sie pojawiaja np: Rakanishu (Kamienne Pole), Gorejacy Trup (siedlisko zla), Eldritch itp. Jest on oczywiscie wiele trudniejszy od Diablo zwyklego pz. Pieklo, i nie rzuca po zabiciu Torcha, tylko talizman Annihilus. Wiecej szczegolow znajdziesz -> tutaj <-
Forum Skonczone! Rejestrowac sie plx.

Taktyka na Zeala

Gizmo1126 

Wysłany: 2007-09-23, 19:48   

Pomocy jak zrobic tego Plugy'ego zeby mi dzialal pomocy pisac na GG czesto niewidoczny :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :572: :572: :572: :572: :571: :571: :571: :571: :D :D :D 8) 8) 8) 8) :P :P :P :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

// Po co tyle emotek? Nie rob tego wiecej ~~ // - ROLSON
Ostatnio zmieniony przez ROLSON 2007-09-23, 20:14, w całości zmieniany 1 raz  

jeshua 

Wysłany: 2007-09-25, 23:15   

po instalacji tego plugina i wpisaniu tego co podane na pierwszej stronie tego tematu poszedlem na hrabine poszukac klucza u hrabiny... (na piekle ofc) jak bylem na 3 lub 4 poziomie topokazal sie napis ze diablo ktoczy po ziemi... zdziwilem sie... podobno trzeba sprzedac soje (tu aqrat kluczyki) wbijam na 5lvl ubilem pare stworkow biegne do hrabiny a tu bezkitu diablo... zielony dc ofc... bilem go sporo czasu ale wkoncu wypadl mi ten talizman :P ale bezkitu zadnych kluczykow nie sprzedawalem :P pozniej hrabine zabijalem z 5 razy ale kluczyk nie wypadl... czy ja robie cos zle? zreszta fajnie... napisane jest ze dc niby 6 razy sulniejszy od diablo na piekle a ja go bez wiekszego problemu ubilem na 84lvl :P tylko ze dluuugo go bilem :P

tomder 
żubrówkaIrocknroll

Wysłany: 2007-09-29, 12:13   

Tak jak Na CBN, DC może pojawiać się losowo i gracz nie musi sprzedawać SOJI, czy kluczy w przypadku PLUGY.
Mi DC pojawiał się już w różnych miejscach (Kazamaty, koło Mefa, tam gdzie Radament, tam gdzie Hrabina, )i wcale nic nie robiłem , a najbardziej zaskakujące miejsce to Góra Arreat. Szedłem sobie PALEM też 84lvl(albo wtedy 83) z nódów zabić 3 strażników,na górze Arreat, a tu nagle DC pojawił się. Fajnie, gdyż dzięki Plugy można potestować swe postaci i zobaczyć , różne miejsca gdzie się pojawiaDC, ha ha może powstać nowy temat, gdzie pojawił Ci się DC-jakieś nietypowe miejsce ...:)

garstek1989 
Żyje i NIC

Wysłany: 2007-10-09, 17:42   

Witam jestem NOWY 8)

Wielkie dzieki za te plugy !

Ja normalnie rozpakowałem i działało bez kombinowania :shock:

Mam tylko jedno pytanie czy grajac z nim na open battle netcie grozi mi ban ?

userbarzx6.jpg
Plik ściągnięto 216 raz(y) 37,49 KB

Noob_Killer 
50 cent

Wysłany: 2007-10-09, 18:21   

Na open BN możesz grać z czym ci się podoba i nie dostaniesz bana, ale plugy i tak tam nie działa :twisted:

vouch !!!!

Daniel-ck 

Wysłany: Wczoraj 12:02   

Cześć mam problemik z patchem plugy z tego tematu. Wypakowuję all do diablo folderu, wypakowywuję instalator, instaluję, kopiuję tekst do plugy.cfg klikam na plugy.exe i teraz powinien się chyba uruchomic diablo ale się nie uruchamia. Jak odinstaluję plugy to jak klikne na ikone Dia to normalnie się włącza. W czym tkwi ten błąd? Dzięki za pomoc :?

Odpowiedz do tematu