..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Noktis
2007-10-09, 09:31
Czekam na odpowiedzI:)
Autor Wiadomość
chudytomasz 

Wysłany: 2007-10-07, 18:54   Czekam na odpowiedzI:)

Witam mam zapytanie do osob ktore graja w diablo I , ja gram w diablo bez hellfire dosyc dlugo przeszedlem ja kilka nascie razy jednqa postacia i wciaz to robie .. ale na czym polega moj problem otoz .. przez ten caly czas mojej gry nigdy nie spotkalem sie z mieczem "GRIZZLY" czy moze ktos z was go poisiada i jesli tak to gdzie go znalezliscie na jakim poziome i w ogole :) czkema na odpowiedzi poZdrawiam !!!! :twisted:

Norrer 

Wysłany: 2007-10-07, 19:01   

Wiesz gralem tez dlugo w diablo przechodzilem z 4x (niemam juz save bo format byl) i moze mialem taki miecz dokladnie nie pamietam

ps. pogramy na b.necie? napisz mi na pw lub gg 5375311

chudytomasz 

Wysłany: 2007-10-07, 21:53   

Widze slabitka fekwenjcja jesli chodzi o moj post... ale nauczony cierpliwoscia czekam na kolejne odpowiedzi zwiazane z moja prosba :twisted:

Model 

Wysłany: 2007-10-08, 01:18   

to zwyczajnie masz pecha;p. Gryzliaka znajdziesz spokojnie od caves w gore (9+)
Norrer wez sie uspokoj i zacznij czytac odpowiedzi na wlasne posty. Powlaz troche na BN, zdarzaja sie jeszcze swiezaki, ktore by z Toba zagraly. Lvl mozesz tez koxac samemu na direct cable conection

stfu nab!

chudytomasz 

Wysłany: 2007-10-08, 09:48   

a moze to dlatego ze nie gram jeszcze na hell bo z tego co slyszalenm mozna na niego zmienic gdy sie osoagnie 30lvl? a ja teraz zmienilem postac i mam dopiero 28.... :?:

Model 

Wysłany: 2007-10-08, 17:02   

normal/night/hell bez roznicy. Najlepszy drop jest 13-16lvl, bez wzgledu na poziom trudnosci. Wez sprawdz na jakiejs stronce czy u Jarulfa qlvl Gryzliaka i sprawdz potem dlvl monsterow i bedziesz wiedzial, z ktorego Ci to moze wypasc. Ale mowie 9+ spokojnie wypada, tylko nie po 3grach, tylko zrob ze 30 to znajdziesz;p

stfu nab!

chudytomasz 

Wysłany: 2007-10-08, 17:19   

szczerze mowiac robi sie to troszkie mentalne... wyglada to w ten sposob ze zaczynam gre i gdzies dopiero na 14 poziomie zaczynaja mi zabierac energie mam nadzieje ze na wyzszym poziomie to sie zmieni :572: i czy mam racje ze od 30LVL posrtaci mozna dopiero zmiecnic poziom gry i czy od razu na hell czy pierw na night ? z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi :wink: POZDROWIAM :!: :!: :!:

Noktis 
Moderator Sekcyjny

Wysłany: 2007-10-08, 21:37   

chudytomasz napisał/a:
wyglada to w ten sposob ze zaczynam gre i gdzies dopiero na 14 poziomie zaczynaja mi zabierac energie
CO ty za głupoty wymisujesz? jakie energie?
chudytomasz napisał/a:
i czy mam racje ze od 30LVL posrtaci mozna dopiero zmiecnic poziom gry i czy od razu na hell czy pierw na night ?
A spróbuj i nie zadawaj takich prostych pytań.
Ciemna Energia
SETI@home

chudytomasz 

Wysłany: 2007-10-08, 21:59   

no moze przesadzilem z ta energia ale piszac to mialem na mysli izdopiero na wyzszym poziomie potwory zaczynaja mi zadawac powazniejsze obrazenia ale tez nie mozna ich zaliczyc do najwiekszych rozumiesz!? a jesli chodzi o poziomy trudnosci pisze co slyszalem ale nie prybowalem zmieniac bo nigdzie nie zaywazylem opcji zmiany poziomu trudnosci wic skoro jednak jest prosze Cie o wytlumaczenie mi tego ... P.s nie rob ze mnie glaba kolego :o :564:

Model 

Wysłany: 2007-10-08, 23:55   

to co Ty na singlu grasz?;p. od 20 mozesz wbic na night, od 30 na hell. W multi masz wybor, w singlu musisz zrobic tajny tryk;p (zakladasz gre na multi na danym poziomie trudnosci i potem na singlu odpalasz, niestety trzeba tak robic kazdorazowo). Nie zapominaj, ze to normal;p, pojdziesz na night/hell to Cie dopiero poskladaja i sie wysypiesz :mrgreen:

stfu nab!

Noktis 
Moderator Sekcyjny

Wysłany: 2007-10-09, 09:30   

To juz było kilka razy opisywane, wystarczy poszukać.
Dodam jeszcze ze aby założyć grę na multi na poziomie hell to nasza postać musi mieć lvl 30 (oczywiście postać z multi)
Ciemna Energia
SETI@home

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi