Witam mam zapytanie do osob ktore graja w diablo I , ja gram w diablo bez hellfire dosyc dlugo przeszedlem ja kilka nascie razy jednqa postacia i wciaz to robie .. ale na czym polega moj problem otoz .. przez ten caly czas mojej gry nigdy nie spotkalem sie z mieczem "GRIZZLY" czy moze ktos z was go poisiada i jesli tak to gdzie go znalezliscie na jakim poziome i w ogole czkema na odpowiedzi poZdrawiam !!!!
to zwyczajnie masz pecha;p. Gryzliaka znajdziesz spokojnie od caves w gore (9+)
Norrer wez sie uspokoj i zacznij czytac odpowiedzi na wlasne posty. Powlaz troche na BN, zdarzaja sie jeszcze swiezaki, ktore by z Toba zagraly. Lvl mozesz tez koxac samemu na direct cable conection
a moze to dlatego ze nie gram jeszcze na hell bo z tego co slyszalenm mozna na niego zmienic gdy sie osoagnie 30lvl? a ja teraz zmienilem postac i mam dopiero 28....
normal/night/hell bez roznicy. Najlepszy drop jest 13-16lvl, bez wzgledu na poziom trudnosci. Wez sprawdz na jakiejs stronce czy u Jarulfa qlvl Gryzliaka i sprawdz potem dlvl monsterow i bedziesz wiedzial, z ktorego Ci to moze wypasc. Ale mowie 9+ spokojnie wypada, tylko nie po 3grach, tylko zrob ze 30 to znajdziesz;p
szczerze mowiac robi sie to troszkie mentalne... wyglada to w ten sposob ze zaczynam gre i gdzies dopiero na 14 poziomie zaczynaja mi zabierac energie mam nadzieje ze na wyzszym poziomie to sie zmieni i czy mam racje ze od 30LVL posrtaci mozna dopiero zmiecnic poziom gry i czy od razu na hell czy pierw na night ? z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi POZDROWIAM
no moze przesadzilem z ta energia ale piszac to mialem na mysli izdopiero na wyzszym poziomie potwory zaczynaja mi zadawac powazniejsze obrazenia ale tez nie mozna ich zaliczyc do najwiekszych rozumiesz!? a jesli chodzi o poziomy trudnosci pisze co slyszalem ale nie prybowalem zmieniac bo nigdzie nie zaywazylem opcji zmiany poziomu trudnosci wic skoro jednak jest prosze Cie o wytlumaczenie mi tego ... P.s nie rob ze mnie glaba kolego
to co Ty na singlu grasz?;p. od 20 mozesz wbic na night, od 30 na hell. W multi masz wybor, w singlu musisz zrobic tajny tryk;p (zakladasz gre na multi na danym poziomie trudnosci i potem na singlu odpalasz, niestety trzeba tak robic kazdorazowo). Nie zapominaj, ze to normal;p, pojdziesz na night/hell to Cie dopiero poskladaja i sie wysypiesz
To juz było kilka razy opisywane, wystarczy poszukać.
Dodam jeszcze ze aby założyć grę na multi na poziomie hell to nasza postać musi mieć lvl 30 (oczywiście postać z multi)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum