Wysłany: 2007-10-05, 16:08
imo bardzo dobrze mu tak. Szkoda, ze w grę nie wchodził lepszy itemek, wtedy koleś by odczuł ból i nie próbowałby więcej. A takto to tylko tg, nie jakaś duża strata, ale zawsze coś.
Ja bym mu oddal, co z tego, ze chcial cie oszukac - zachowales sie tak samo jak on i niczym, absolutnie niczym sie nie roznisz. Oddajac mu ten pas pokazalbys mu, ze koles jest smieciem dla ciebie i mam nadzieje, ze moze chociaz troszke czegos, by go to nauczylo. K
Ja bym mu oddal, co z tego, ze chcial cie oszukac - zachowales sie tak samo jak on i niczym, absolutnie niczym sie nie roznisz
ok, ale popatrz z tej strony: koleś by miał wtedy i pas i ring i satysfakcje z tego że go wykiwał... niczego by to nie nauczyło... nie czuł by się jak śmieć tylko jak zwycięzca a autora tego topa jeszcze by od nupów wyzywał.
Edit: mimo wszystko kradzież z morałem i pewnym pouczeniem dla innego złodzieja jest lepsza od bezczelnego złodziejstwa. najlepiej potem ten przedmiot dac komus za free na oczach zlodzieja, to jest bardzo doobry pomysł.
Wali mnie to, czy sie czegos nauczy, czy nie, pokazalbys lekcewazacy stosunek do niego i nawet jego przedmiotu nie chcialbys miec ~~ ponadto kradziez zla rzecz, nigdy nic nie ukradlem i nie mam zamiaru a takie postepowanie to przeciez kradziez ;c
Ja bym mu oddal, co z tego, ze chcial cie oszukac - zachowales sie tak samo jak on i niczym, absolutnie niczym sie nie roznisz. Oddajac mu ten pas pokazalbys mu, ze koles jest smieciem dla ciebie i mam nadzieje, ze moze chociaz troszke czegos, by go to nauczylo. K
laff
debile z bn są za głupi żeby rozmyslać o takich sprawach a co dopiero żeby to zrozumieć
oddać takiemu item to powie "ale nub haha ;d;d;d;d;d" i pojdzie okradać dalej.
Imo dla nich nie ma przyszlości i trza tępić ~~
_________________ Jesteś nowy i szukasz pomocy? - 4341954
666 postów - 10-10-07 19:05
Wali mnie to, czy sie czegos nauczy, czy nie, pokazalbys lekcewazacy stosunek do niego i nawet jego przedmiotu nie chcialbys miec ~~ ponadto kradziez zla rzecz, nigdy nic nie ukradlem i nie mam zamiaru a takie postepowanie to przeciez kradziez ;c
melcma widac mysli inaczej xD ^^ ja bym mu nieoddawal
Wysłany: 2007-10-06, 11:33
Przecież trade był co nie ~~ Po prostu kupił ring steel za tgv =]
Sry nie będę tu moralizować bujać to my a nie nas
Za głupotę się płaci koleś sam się na swój czit dał skroić, przepraszać i godzić się z kanciarzem lamusem ? Huh ni dy rydy. Bierz tgv noś godnie i się nie szczyp, mieć skrupuły vs ludzi ich pozbawionych to podejście nie na cbn sry ~~
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum