W końcu przyszedł czas, kiedy trzeba zaprezentować nasz WC Klan. W tym odcinku pokażemy jak to sie u nas UT miecie Serdecznie Zapraszam do obejrzenia.
ps. oczywiście starałem wprowadzić coś nowego dlatego pozwoliłem sobie trochę zażartować, ponieważ w naszym klanie zawsze jest dużo spontanicznego humoru.
Wiek: 14 Dołączył: 10 Mar 2006 Skąd: a co?chcesz wpaść?:]
Wysłany: 2007-07-10, 08:44
hmm...nie mogłem sćiagnac bo rano n mam dobrego neta, ale skoro to UT to widziałem je juz 384723 razy.
Powiem tak: Jak chcecie pokazać swój klan, jaki jest elo, to imo nie za pomoca ut, bo to klan PvP prawda? : )))
// Preis, co to wnosi do tematu? nie oceniles filmu - spam, +3 is coming... xD // - ROLSON
Ostatnio zmieniony przez ROLSON 2007-07-10, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
to ze wasz klan jest o uberach co dla mnie jest smiechem na sali to wiesz... ;/ robilem te uberki nie zeby pokazac jak to sie robi ale 4fun tak ze moze komus sie micha zrobi jak obejrzy ;] i na dodatek gdy zobaczylem niektore filmy o ut naprawde brak slow wiec niemow mi co mam robic oke? ;d krotka pilka z mojej strony xDD
Preisiok 2!! napisał/a:
hmm...nie mogłem sćiagnac bo rano n mam dobrego neta,
to po siusiaka tu piszesz skoro nie ogladales nawet posta chcesz nabic? zal.pl
Wiek: 14 Dołączył: 10 Mar 2006 Skąd: a co?chcesz wpaść?:]
Wysłany: 2007-07-10, 16:41
siemior90 napisał/a:
to ze wasz klan jest o uberach co dla mnie jest smiechem na sali to wiesz... ;/
eee...ocb? xd
siemior90 napisał/a:
gdy zobaczylem niektore filmy o ut naprawde brak slow
imo wszystkie są takie same ;P
siemior90 napisał/a:
niemow mi co mam robic oke? ;d
a gdzie ja napisałem co masz robić? Jeśli juz gdzies było takie ankierowanie, to była co najwyzej propozycja ~~
siemior90 napisał/a:
Preisiok 2!! napisał/a:
hmm...nie mogłem sćiagnac bo rano n mam dobrego neta,
to po siusiaka tu piszesz skoro nie ogladales nawet posta chcesz nabic? zal.pl
Rolson (w mojim poście) napisał/a:
// Preis, co to wnosi do tematu? nie oceniles filmu - spam, +3 is coming... xD // - ROLSON
W wielu topicach juz tak robiłem, że najpierw pisałem co sądze o filmiku (jeśli wiem co na nim jest) a dopiero później EDYTUJE post i dodaje ocene, teraz tak n zrobiłem, tylko napisałem nowy, ponieważ pojawiło się kilka innych postów, które wymagały mojej odpowiedzi(Siemioer mógł tego nei wiedzieć, prawda ale Ty Arczi... :ss) :]
btw: Siemior- Nie chce sie chwalic ale mam 4+k postów i 2 warny, wiec po co miałbym pisać spamerskie posty? Co mi da ten +1 w liczniku, jak on nawet nie jest wyswietlany? ~~ kknp? żal.trinidad i tobago ;P
Cytat:
a po co mam pokazywać to co było już tysiące razy, a i tak dużo osób może potwierdzić to że ubery mogą mnie w nos pocałować
np. ja :S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum