Ket jasne, ale imho dawno temu, jeszcze przed PCL itp. też przecież były flamy. Ale flamowali ci, którzy uważali się za pro, bo wiedzieli, że są niejako usprawiedliwieni (ty ch*** co mi zrobisz, zabijesz? lol), bo są ponad innymi. To też było bardzo niefajne, ale teraz flamuje każdy, niezależnie od skilla. I najgorsze jest to, że mało jest osób (chociaż są takie chyba), które zdają sobie sprawę, że jeśli też flamują, to nie są wcale fajni, ale właśnie pokazują swoje ograniczenie.
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
Wysłany: 2007-08-25, 00:48
Ja to wiem Ty to wiesz a im to koło d... lata i powiewa -,- Im z tym dobrze taka jest prawda bo czują się dowartościowani gnojąc innych, kompleksy leczą w grze. Inni nie pozostają dłużni i koło się zamyka.
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
4 ostanie posty poprostu gosu i wpelni oddaja sytuacje
ale tak to juz bywa a to wszystko przez internet i ludzi ktorzy wsumie to juz nad tym nie panuja, szczegulnie to jest dotkliwe w grach sieciowych w ktorych spotyka sie wiecej niz dwoch graczy a kazdy z nich uwaza sie za krola i wogle
a tak na marginesie to ja nadal czekam na przeciwnika bo jak narazie zaden nie dotarl do mnie
no owszem mi ostatnio braciszek troche nabroił :C więcej już acc mojego nie dostanie zmieniłem pw
a co do gier na pcl'u to czasem można na dzieci neo trafic
PCL mnie denerwuje z jednego względu a chodzi o chamstwo
wchodze sobie na gre pcl biore ziomka do pp randoma vs DoR + SoD po chwili wchodzi jakiś ziomek z HC daje wrogość oczywiście mi i idzie do DoR + SoD , po chwili wchodzi kolejny jakiś z mocniejszych klanów z SoD wywalaja tego z DoR i maja team 1 x HC + 2 x SoD czyli jak pamietam to barb + foh + ama a ja soska fb + soso blizz + assa trap i wez tu graj mówie im zmiana team oni nie jak sie nie podoba to wyjdz i tak z milion można gier i tak sie nie wygra bo wiadomo gdzie tam ale jak oni by przegrywali to by wyszli po 1 rundzie ~~ bravo ludzie są straszni nie chca ze słabszymi grać dla mnie to własnie są idioci na pcl'u
no ciekawe co na takie coś powiesz ajan
a co do treningu to kumpel ma fajnego foha na ld pod pcl zagadaj do mnie na gg 1987205 to powiem mu on czesto gra to sobie pogracie (on też kogoś szuka do gry na pclu)
wiesz Evil, to jest codziennosc i trzeba sie z tym pogodzic, imo wal na to i bedzie luz, ja pclx traktuje jako trening bo taki ma cel, trzeba sie dostosowac grac w kazdej druzynie i wiadomo - sa takie ktorymi teoretycznie nie da sie wygrac - a jednak po jakims czasie moze znajdziecie sposob i ich pojedziecie. Jak chcesz dobrze pograc, to pisz do nas, wez jakis sklad 3v3 czy tam 4v4 i wtedy idziemy razem na pclx. Albo na kanale sie dogadujcie jak kogos znasz.
Wysłany: 2007-09-04, 10:41
Efil to normalne ale to są dwie strony medalu, czasem się znajdziesz w mocno random team np 3 soso sin vs sin sin barb foh ~~ i po chwili okazuje się, że ci team pada w 10 sekund xD Ludzie wychodzą bo część nie zmienia dobrego teamu ~~
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum