Wysłany: 2007-07-21, 12:08
Z MH szybciej robi się br mefy itd... więc to jest jakby przydatny program.
Co do wykrywalności MH - wystarczy nie ładować pluginów i Blizzard nie wykryje.
Władowałem plugina na OBN, zajrzałem do ekwipunku kolesia i zacząłem mu wypisywać jakie ma itemy. Zdziwił się trochę
_________________ Domowe przedszkole: pół litra na stole, a dzieci pod ławką sztachają się trawką.
Wysłany: 2007-07-21, 22:58
G**** prawda(nie obraź się Preis) ksywę wymyśliłem na poczekaniu, bo chciałem się szybko zarejestrować, a myślałem, że na Forum ID nie będę siedział, ale mnie wciągnęło baaaardzo.
Co do tej instrukcji nie zrozumiałeś mnie - powiedziałeś, że w botach trzeba też coś robić -
Preisiok 2!! napisał/a:
ściagnać je, zaprogramować etc
. Jeżeli do tego jest instrukcja - robisz co masz zrobić, bot działa i jest "kól", a sam nic więcej nie robisz (poza włączeniem bota jeżeli trzeba). Mi chodziło o to, że bot robi ZA ludzi wszystko(znaczy się to do czego jest bot) W GRZE, a nie poza grą. MH też trzeba ściągnąć i zainstalować i włączyć, ALE MH odkrywa tylko mapę a runy trzeba robić samemu, nie jak z botem. Może ja nie zrozumiałem Ciebie, może Ty nie zrozumiałeś mnie. Sorry za offtop.
PS. A ja nie wiem dlaczego masz xywę: Preisiok 2!!
// Nie spamowac mi tu, jak chcecie zalozcie se wlasny topic o waszych pseudonimach ~~ // - ROLSON
_________________ Domowe przedszkole: pół litra na stole, a dzieci pod ławką sztachają się trawką.
Ostatnio zmieniony przez ROLSON 2007-07-21, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Ja gram z mh ze dwa razy w tygodniu jak włączę wreszcie diablo, a ostatnio cos mi sie nie chce grać... Mh pozwala zaoszczędzić czas, a ja nie jestem szczęśliwy, więc go liczę. Poza tym frustrucja ogarniała mnie gdy chodziłem na mefa. Telowałem się w jedna stronę po zewnętrznej ścianie, przeleciałem w tak w kółko kazamty, a wejście na 3 poziom było obok, tyle, że trzeba było tele w druga stronę zrobić. Szlag mnie trafiał Również ludzie, którym robiło sie taxi woleli taksówkarza z mh, bo szybciej... Wymogi rynku mozna powiedzieć
_________________ Spotkał dziewczynę która była niewidoma
Podzielony ból i równe myśli
Zobaczył gwiazdę spadającą z nieba
I zażyczył sobie, by mogła widzieć
Ona otworzyła oczy
Opuściła go jeszcze tej samej nocy
Wysłany: 2007-07-23, 18:43
Czity są fajne i jest się wtedy very cry kól.
Dobra tam są haxy ogólnie nie znane i ich wykorzystywanie w pvp to jest coś o czym ludzie mówią ale tu nie chodzi mi o programy żadne a umiejętne wykorzystanie buga lub wiedzy o pewnych rzeczach, to jest czit pure ownage k.
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum