Wysłany: 2007-07-17, 16:03 Sieć LAN i BAN za Multikonta
Witam.
Zwracam się do administracji gry IMPERIUM (http://www.diablo.phx.pl/imperium/) o wyjaśnienie nieporozumienia w sprawie mojego konta (belzebub_666).
Chciałbym się dowiedzieć, za co zostało mi usunięte w/w konto poprzedzające banem. Jestem oburzony, gdyż grałem w IMPERIUM od początku Nowej Ery oraz równierz przed i osądzono mnie o rzekome „MULTI KONTO”, chcąc wyjaśnić sprawę, mogę powołać się na moje doświadczenie w grach internetowych m.in. The Crims.com, Plemiona.pl, Ogame.pl na których promowałem dość wysoką notą/rankingiem. W moim profilu miałem wyraźnie napisane iż jestem z sieci LAN D-COM(www.d-com.pl), a jak wiadomo gdy jestem z sieci LAN, mam takie samo IP jak inni użytkownicy. Z mojej sieci został zbanowany również gracz o Nicku „Cimeries ” ID 401 (kuzyn).
Na zakończenie chciałem napisać, że w żadnej grze, nie potraktowali mnie w taki sposób, nawet nie wyjaśniając sprawy. Od razu BAN. Prosił bym o ile to możliwe o przywrócenie naszych kont, gdyż obydwoje włożyliśmy w nie dużo czasu.
"Dziś w nocy Lord MiBac id: 2 zbanował około 90 kont graczy, którzy złamali pkt 3 Kodeksu Imperium (multi konta).
Apelujemy o czytanie i przestrzeganie Kodeksu Imperium (zasad gry)!
Jeśli uważasz, że otrzymałeś bana niesłusznie, napisz w tej sprawie do Lorda MiBaca, na maila mibac@o2.pl. Wśród tak dużej ilości banów mogły się zdarzyć jakieś pomyłki. Każda apelacja zostanie rozpatrzona."
Przy próbie zalogowania na zbanowane konto, pisze, żeby zgłosić się do mnie na gg w celu omówienia szczegółow banu. Wielu graczy zgłosiło się na gg bądź na maila do MiBaca, niektórzy wytłumaczyli swoją sytuację i zostali odbanowani. Tylko Ty zgłaszasz pretensje na forum, spośród tylu zbanowanych graczy...
Poza tym w zasadach gry jasno pisze, że za multi konta grożą surowe kary, jeśli wiedziałeś, że na Twoim ip może grać więcej osób, powinieneś to od razu zgłosić władzom Imperium MMORPG (a nie pisać w profilu, czytałeś w ogóle zasady gry?)... Podawanie przykładów jakichś innych gier jest bezsensowne, bo nasza gra to Imperium MMORPG i rządzi się swoimi własnymi prawami. W innych grach admini mogą sobie pozwalać na setki kont z tego samego komputera czy ip, to ich gry. U nas każde niezgłoszone wcześniej konta, które mają znamiona multi kont, są banowane.
Chcesz wyjaśnić sytuacje, to najlepiej napisz maila do MiBaca.
Tak tak najlepiej zrobić z siebie ofiare systemu, spisku i czego tam jeszcze chcecie, co do kasacji musiałem mieć 100% pewnośc co do multikona bo jeśl takiej nie mam to daje bana (to co ostatnio)
ofiarę systemu?
w profilu było napisane i już wcześniej około 4-5 miesięcy temu pisałem na forum ze mam siec LAN....
myślę ze sprawa Teraz nie ma już żadnego sensu.... T/C
Nie czytałes wcześniejszych wypowiedzi?? Fakt grania z jednego IP(nawet jak nie wiesz czy ktos gra z takiego samego IP jak ty, ale wiesz ze to mozliwe) należy zgłosić do Lorda albo Księcia Imperium.
_________________ Imperium MMORPG Team - Książe
Jakieś problemy w Imperium MMORPG??
PW na forum lub w grze(3)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum