Wysłany: 2007-03-26, 21:10 GIGA CUBE MOD by KRUPAS
Ukazała się moja wersja modyfikacji z dużym inventarzem i skrytką, dodatkowo wprowadziłem duża Kostkę Horadrimów (była większa, ale nie było zwykłej możliwości wyjmowania małych itemków z pod przycisku). Mam nadzieję, że wam się przyda.
Stąd (344 KB) możecie ściągnąć tego moda. Zachęcam do ściągania i mam nadzieję, że u każdego będzie działał poprawnie i bez problemów. Mod działa też z PlugY. Wymagany LoD v1.10 lub v1.11.
PS: Jak ktoś gra na PlugY 7.01b to pod kolor może sobie wyciągnąć plik TradeStash.dc6 z Data\global\ui\panel i wkleić do folderu PlugY.
Właśnie, właśnie zapomniałem dodać, że mod poprawnie działa tylko w rozdzielczości 800x600, przy 640x480 obrazek jest przesunięty względem kratek. Także moda najlepiej odpalać w rozdzielczości 800x600.
Tak, ciekawe, pytań większych zadawać nie będę, możemy się rozpisać na 50 topiców. U mnie tak nie ma i u innych też działa, jak chcesz pomocy opisz problem dokładniej...
Witam mam pytanko do tego dodatku czy u was tez po jego zainstalowaniu gdy w grze chcecie cos sprzedac w sklepie to cena jest baardzo niska od 1 do 20monet a przy zakupie taka jak normalnie ( przy takim ustawieniu mozna szybko zbankrutowac ) a gdy usunalem ten dodatek to wszystko wrucilo do normy z inwentory wlacznie mozna cos z tym zrobic?
Hej umnie coś nie tak z tym modem zainstalowałem Diabo II potam zainstaowałem Diablo II Lord of Destruction. Potem postępowałem zgodnie z instrukcją instalacji moda. Zmieniłam elemęt docelowy tak jak było w instrukcji i zaczołem grać kiedy ustawiłem już moją postać to wyskoczył mi błąd i pisało tak :
Diablo II Error
Assertion Failure
Location : C:\Projects\Diablo2\Source\D2Game\PLAYER\Player.cpp,
Line #660
Expansion : 0
ja zrobilem zgodnie z instrukcja i nic....jest wieksza skrzynka a le nie moge do niej nic wsadzic i jakos wszystko jest pokaszanione nie widac nic w ekwipunku postaci tzn..broni itd..
ja zrobilem zgodnie z instrukcja i nic....jest wieksza skrzynka a le nie moge do niej nic wsadzic i jakos wszystko jest pokaszanione nie widac nic w ekwipunku postaci tzn..broni itd..
Brak pliku inventory.txt.
MaciejS napisał/a:
Czy można prosić o łopatologiczne wyjaśnienie, jak przerobić ten mod, aby skrzynię mieć z PlugY, a kostkę i ekwipunek z tego moda?
Proszę bardzo:
1. Zainstaluj PlugY 7.01b.
2. Zainstaluj Giga Cube Mod.
3. Włącz grę tak jak włączasz moda i graj.
Pozdro
"Z powodu awarii technicznej możliwość ściągania większości plików z Imperium Diablo jest aktualnie zablokowana. Dokładamy starań by jak najszybciej wyeliminować utrudnienia, za które oczywiście przepraszamy.
31.08.07, 23:25, autor: Przemo"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum