Gram sobie w diablo, wchodze do miasta i... ... przez chwile myślałem, że jak się było w uber tristram to mefisto wszedł przez czerwony portal do miasta
ej jak zdarzy mi się tak znowu to film nakręce! a w ogole screen tygodnia:
tez jest w mieście, a plapki atakóją. Właściwie ten mef nie atakował tylko latał w kółko Ogólnie to dziwne było!!
ja bym kupil dla ciebie od niego slownik ortograficzny >:| sprawdz u akary moze jej jakies zostaly
edit serek chaksorze to moze pokazesz mi kilka charow bks jak tak umiesz?~~ takie bajki to wiesz dzieciom w piaskownicy
Ostatnio zmieniony przez reakwon12 2007-02-10, 17:31, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 14 Dołączył: 10 Mar 2006 Skąd: a co?chcesz wpaść?:]
Wysłany: 2007-02-10, 18:39
omg to byl joke, a wy sie rzucacie jak na chleb...żal... Ten screen to imo albo fotomontaż (chodziaz po...ekhm...naiwnosci autora sądze ze to nie to) albo bug/lag.
_________________ Hc LoD/Cl Player
Median Player ^^
*Osama_Bin_Laden
*HardCore_PL
ROLSON a.ka Arczi napisał/a:
Przed Państwem Chluba całego półświatka forum ID oraz Władca Battle.netu, Niepokonany Owner na duelach, Przystojny jak młody bóg [...] Preisiok 2!!
Jest taki mod, daje to że postać wygląda jak boss - mef
To może być faktycznie bug, np. nałożenie się lokacji z ut na harrogath xD i pojawienie się mefa ale to tylko moja teoria xD
Ale imo to fotomontaż, bo lag czy bug to mało prawdopodobne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum